Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Latta RK"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Latta RK; Institute of Biological Sciences, National Research Council Canada., Grondin A, Jarrell HC, Nicholls GR, Bérubé LR
Publikováno v:
Journal of bacteriology [J Bacteriol] 1999 May; Vol. 181 (10), pp. 3220-5.
Autor:
Tolson DL; Institute for Biological Sciences, National Research Council of Canada, Ottawa, ON, Canada., Harrison BA, Latta RK, Lee KK, Altman E
Publikováno v:
Canadian journal of microbiology [Can J Microbiol] 1997 Aug; Vol. 43 (8), pp. 709-17.
Autor:
Schneider H; Institute for Biological Sciences, National Research Council of Canada, Ottawa., Fiander H, Latta RK, Ross NW
Publikováno v:
European journal of cancer prevention : the official journal of the European Cancer Prevention Organisation (ECP) [Eur J Cancer Prev] 1993 Sep; Vol. 2 (5), pp. 393-400.
Autor:
Latta RK; Institute for Biological Sciences, National Research Council of Canada, Ottawa., Fiander H, Ross NW, Simpson C, Schneider H
Publikováno v:
Cancer letters [Cancer Lett] 1993 Jul 16; Vol. 70 (3), pp. 167-73.
Autor:
Ravn, Jonas L.1 (AUTHOR), Engqvist, Martin K. M.1 (AUTHOR), Larsbrink, Johan1,2 (AUTHOR), Geijer, Cecilia1 (AUTHOR) cecilia.geijer@chalmers.se
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels. 7/2/2021, Vol. 14 Issue 1, p1-18. 18p.
Autor:
Lee H; Division of Biological Sciences, National Research Council of Canada, Ottawa, Canada K1A 0R6., Biely P, Latta RK, Barbosa MF, Schneider H
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology [Appl Environ Microbiol] 1986 Aug; Vol. 52 (2), pp. 320-4.