Zobrazeno 1 - 10
of 357
pro vyhledávání: '"Latković, D."'
Autor:
Djalovic I; Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, 21000 Novi Sad, Serbia., Prasad PVV; Department of Agronomy, Kansas State University, Manhattan, KS 66506, USA., Dunđerski D; Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, 21000 Novi Sad, Serbia., Katanski S; Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, 21000 Novi Sad, Serbia., Latković D; Faculty of Agriculture, University of Novi Sad, 21000 Novi Sad, Serbia., Kolarić L; Faculty of Agriculture, University of Belgrade, 11000 Belgrade, Serbia.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2024 Jun 29; Vol. 13 (13). Date of Electronic Publication: 2024 Jun 29.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2011 Jun 01. 39(2), 289-297.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23792341
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Ecology & Environmental Research; 2020, Vol. 18 Issue 3, p4775-4790, 16p
Autor:
Purar B; Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, Maxim Gorki 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Djalovic I; Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, Maxim Gorki 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Bekavac G; Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, Maxim Gorki 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Grahovac N; Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, Maxim Gorki 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Krstović S; Faculty of Agriculture, University of Novi Sad, Sq. D. Obradovic 8, 21000 Novi Sad, Serbia., Latković D; Faculty of Agriculture, University of Novi Sad, Sq. D. Obradovic 8, 21000 Novi Sad, Serbia., Janić Hajnal E; Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Bul. Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Živančev D; Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, Maxim Gorki 30, 21000 Novi Sad, Serbia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Sep 16; Vol. 11 (18). Date of Electronic Publication: 2022 Sep 16.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Ecology & Environmental Research; 2018, Vol. 16 Issue 2, p1413-1426, 14p