Zobrazeno 1 - 10
of 214
pro vyhledávání: '"Latino, M."'
Autor:
Latino, M. A.
Publikováno v:
Clinical Infectious Diseases, 2006 Jun . 42(12), 1735-1742.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4484834
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Caputo, G., Leonardi, S.G., Mariotti, S., Latino, M., Donato, N., Trocino, S., Pinna, N., Neri, G.
Publikováno v:
In Procedia Engineering 2014 87:1087-1090
Autor:
Donato, N., Neri, F., Neri, G., Latino, M., Barreca, F., Spadaro, S., Pisagatti, I., Currò, G.
Publikováno v:
In Thin Solid Films 2011 520(3):922-926
Publikováno v:
In Thin Solid Films 2010 518(23):7133-7137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Artale, C., Fermepin, S., Forti, M., Latino, M., Quintero, M., Granja, L., Sacanell, J., Polla, G., Levy, P.
Publikováno v:
In Physica B: Physics of Condensed Matter 2009 404(18):2760-2762
Autor:
Del Piano, M., Magliano, E. M., Latino, M. A., Nicosia, R., Sessa, R., Clerici, P., Colombo, R., Gordini, C., Serio, A.
Publikováno v:
European Journal of Epidemiology, 1992 Jul 01. 8(4), 609-618.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3521313
In the last years, several food hazards have increased consumer awareness about food product. Traceability is widely recognized as able to guarantee product quality and consumer safety. However, consumers appear dissatisfy about the product informati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::fe7716ed46b94393f0b153c0c0afeeb0
https://hdl.handle.net/11587/444975
https://hdl.handle.net/11587/444975