Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Lastochkina, O. V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lastochkina, O. V.1 (AUTHOR) oksana.lastochkina@ufaras.ru, Allagulova, Ch. R.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology. Feb2023, Vol. 59 Issue 1, p14-32. 19p.
Autor:
Maslennikova, D. R.1 (AUTHOR) dishaoil@mail.ru, Lastochkina, O. V.1 (AUTHOR), Shakirova, F. M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Russian Journal of Plant Physiology. Dec2022, Vol. 69 Issue 6, p1-12. 12p.
Autor:
Lastochkina, O. V., Garipova, S. R., Pusenkova, L. I., Garshina, D. Yu., Baymiev, An. Kh., Koryakov, I. S.
Publikováno v:
Russian Journal of Plant Physiology; Oct2023, Vol. 70 Issue 5, p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This study analized the effect of presowing treatment of seeds with Bacillus subtilis 10-4 on salicylic acid (SA) content in wheat (Triticum aestivum L.) seedlings under normal and salinity (2%NaCl) conditions. It was found that Bacillus subtilis 10-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______917::89d5e4cdd5a66887552bb2013f9313df
https://hdl.handle.net/10995/105221
https://hdl.handle.net/10995/105221