Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Larsson Christer U"'
Autor:
Almeida João RM, Sànchez Nogué Violeta, Fonseca César, Karhumaa Kaisa, Garcia Sanchez Rosa, Larsson Christer U, Bengtsson Oskar, Bettiga Maurizio, Hahn-Hägerdal Bärbel, Gorwa-Grauslund Marie F
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 3, Iss 1, p 13 (2010)
Abstract Background Cost-effective fermentation of lignocellulosic hydrolysate to ethanol by Saccharomyces cerevisiae requires efficient mixed sugar utilization. Notably, the rate and yield of xylose and arabinose co-fermentation to ethanol must be e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91a27b85922a4d95b1b1140c7aaaa87f
Autor:
Görgens Johann, Gorwa-Grauslund Marie, Larsson Christer U, Karhumaa Kaisa, Hahn-Hägerdal Bärbel, van Zyl Willem H
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 4, Iss 1, p 31 (2005)
Abstract The composition of cultivation media in relation to strain development for industrial application is reviewed. Heterologous protein production and pentose utilization by Saccharomyces cerevisiae are used to illustrate the influence of media
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40a8f00e891b49ee93bd723734c632b9
Autor:
Södergren, Julia, Larsson, Christer U., Wadsö, Lars, Bergstrand, Karl-Johan, Asp, Håkan, Hultberg, Malin, Schelin, Jenny
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 20 January 2022 333
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hernández, Armando, Larsson, Christer U., Sawicki, Radoslaw, van Niel, Ed W. J., Roos, Stefan, Håkansson, Sebastian
Publikováno v:
AMB Express, Vol 9, Iss 1, Pp 1-8 (2019)
AMB Express
AMB Express
This study was undertaken to investigate the impact of culture pH (4.5–6.5) and temperature (32–37 °C) on the stress resilience of Lactobacillus reuteri DSM 17938 during freeze-drying and post freeze-drying exposure to low pH (pH 2) and bile sal
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sanchez, Rosa Garcia, Karhumaa, Kaisa, Fonseca, César, Nogué, Violeta Sànchez, Almeida, João R. M., Larsson, Christer U., Bengtsson, Oskar, Bettiga, Maurizio, Hahn-Hägerdal, Bärbel, Gorwa-Grauslund, Marie F.
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels; 2010, Vol. 3, p13-23, 11p
Autor:
Hahn-Hägerdal, Bärbel, Karhumaa, Kaisa, Larsson, Christer U., Gorwa-Grauslund, Marie, Görgens, Johann, Van Zyl, Willem H.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories; 2005, Vol. 4, p31-16, 16p