Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Larsson, Melanie Wange"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pekmez, Ceyda Tugba, Larsson, Melanie Wange, Lind, Mads Vendelbo, Vazquez Manjarrez, Natalia, Yonemitsu, Chloe, Larnkjær, Anni, Bode, Lars, Mølgaard, Christian, Michaelsen, Kim F., Dragsted, Lars Ove
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research; Feb2020, Vol. 64 Issue 3, pN.PAG-N.PAG, 1p
Autor:
Laursen MF; National Food Institute, Technical University of Denmark, Kongens Lyngby, Denmark., Pekmez CT; Department of Nutrition, Exercise, and Sports, University of Copenhagen, Frederiksberg, Denmark., Larsson MW; Department of Nutrition, Exercise, and Sports, University of Copenhagen, Frederiksberg, Denmark.; Department of Nursing and Nutrition, University College Copenhagen, Copenhagen, Denmark., Lind MV; Department of Nutrition, Exercise, and Sports, University of Copenhagen, Frederiksberg, Denmark., Yonemitsu C; Department of Pediatrics and Larsson-Rosenquist Foundation Mother-Milk-Infant Center of Research Excellence, University of California San Diego, La Jolla, CA, USA., Larnkjær A; Department of Nutrition, Exercise, and Sports, University of Copenhagen, Frederiksberg, Denmark., Mølgaard C; Department of Nutrition, Exercise, and Sports, University of Copenhagen, Frederiksberg, Denmark., Bode L; Department of Pediatrics and Larsson-Rosenquist Foundation Mother-Milk-Infant Center of Research Excellence, University of California San Diego, La Jolla, CA, USA., Dragsted LO; Department of Nutrition, Exercise, and Sports, University of Copenhagen, Frederiksberg, Denmark., Michaelsen KF; Department of Nutrition, Exercise, and Sports, University of Copenhagen, Frederiksberg, Denmark., Licht TR; National Food Institute, Technical University of Denmark, Kongens Lyngby, Denmark., Bahl MI; National Food Institute, Technical University of Denmark, Kongens Lyngby, Denmark. mbah@food.dtu.dk.
Publikováno v:
ISME communications [ISME Commun] 2021 Jun 07; Vol. 1 (1), pp. 21. Date of Electronic Publication: 2021 Jun 07.