Zobrazeno 1 - 10
of 712
pro vyhledávání: '"Larsen, M K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Larsen, M K, Fretté, X C, Kristensen, T, Eriksen, J, Søegaard, K & Nielsen, J H 2011, ' Content of Fatty Acids, Vitamin E and Carotenoids in Milk and Herbage as Affected by Sward Composition and Period of Grazing ', Denmark, 18/05/2011-20/05/2011, .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::e9ad4d7dc6b262e89239c362e7178569
https://pure.au.dk/portal/da/publications/content-of-fatty-acids-vitamin-e-and-carotenoids-in-milk-and-herbage-as-affected-by-sward-composition-and-period-of-grazing(c31ad28b-67ec-46be-8c1d-40058b9e9ff7).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/content-of-fatty-acids-vitamin-e-and-carotenoids-in-milk-and-herbage-as-affected-by-sward-composition-and-period-of-grazing(c31ad28b-67ec-46be-8c1d-40058b9e9ff7).html
Autor:
Brinkmann, C. R., Steffen Thiel, Larsen, M. K., Petersen, T. E., Jensenius, J. C., Christian Würtz Heegaard
Publikováno v:
Brinkmann, C R, Thiel, S, Larsen, M K, Petersen, T E, Jensenius, J C & Heegaard, C W 2011, ' Preparation and comparison of cytotoxic complexes formed between oleic acid and either bovine or human (alpha)-lactalbumin ', Journal of Dairy Science, bind 94, nr. 5, s. 2159-2170 .
Aarhus University
Aarhus University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::459fd2058b131a0141bd32f877bf6a6e
https://pure.au.dk/portal/da/publications/preparation-and-comparison-of-cytotoxic-complexes-formed-between-oleic-acid-and-either-bovine-or-human-alphalactalbumin(9fc8903f-1595-4fef-b441-2dab6bb20864).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/preparation-and-comparison-of-cytotoxic-complexes-formed-between-oleic-acid-and-either-bovine-or-human-alphalactalbumin(9fc8903f-1595-4fef-b441-2dab6bb20864).html
Publikováno v:
Weisbjerg, M R, Lund, P, Chrenkova, M & Larsen, M K 2010, Estimation of indigestible NDF (iNDF) in forages . in Energy and protein metabolism and nutrition . 127 edn, Wageningen Academic Publishers, Parma, Italy, 06/09/2010 .
Aarhus University
Scopus-Elsevier
Aarhus University
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ae6d001a604a04227a8b7d23fa375b1b
https://pure.au.dk/portal/da/publications/estimation-of-indigestible-ndf-indf-in-forages(ef1dbf80-f923-11df-80f4-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/estimation-of-indigestible-ndf-indf-in-forages(ef1dbf80-f923-11df-80f4-000ea68e967b).html