Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Larrauri, Mariana"'
Autor:
Menis Candela, Florencia, Giordano, Walter Fabián, Quiroga, Patricia Liliana, Escobar, Franco Matías, Mañas, Fernando, Roma, Dardo Andrés, Larrauri, Mariana, Comini, Laura Raquel, Soria, Elio Andrés, Sabini, María Carola
Publikováno v:
In Heliyon October 2020 6(10)
Autor:
Larrauri, Mariana, Asensio, Claudia M., Martín, María P., Quiroga, Patricia R., Grosso, Nelson R., Nepote, Valeria
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Apr2024, Vol. 61 Issue 4, p688-696, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sabini, María Carola, Cariddi, Laura Noelia, Escobar, Franco Matías, Mañas, Fernando, Comini, Laura, Iglesias, Delvis, Larrauri, Mariana, Núñez Montoya, Susana, Sereno, José, Contigiani, Marta Silvia, Cantero, Juan José, Sabini, Liliana Inés
Publikováno v:
In Revista Brasileira de Farmacognosia September-October 2016 26(5):571-578
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Larrauri, Mariana
Publikováno v:
Repositorio Digital Universitario (UNC)
Universidad Nacional de Córdoba
instacron:UNC
Universidad Nacional de Córdoba
instacron:UNC
Tesis (Doctor en Ciencias Agropecuarias)--UNC- Facultad de Ciencias Agropecuarias, 2016. El tegumento de maní es rico en sustancias fenólicas con propiedades antioxidantes, por lo que constituye una excelente materia prima para su explotación como
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::45a501a818d55d90c229b4be1e66d91b
Autor:
Larrauri, Mariana, Demaría, María Gimena, Ryan, Liliana, Asensio, Claudia Mariana, Grosso, Nelson, Nepote, Valeria
Almonds provide many benefits such as preventing heart disease due to their high content of oleic fatty acid-rich oil and other important nutrients. However, they are susceptible to oxidation reactions causing rancidity during storage. The objective
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::556329a4a4c68330fa366344fbdc4145
Wiley Online Library
Wiley Online Library
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Larrauri, Mariana, Barrionuevo, M. Guillermina, Riveros, Cecilia Gabriela, Mestrallet, Marta G., Zunino, María Paula, Zygadlo, Julio Alberto, Grosso, Nelson, Nepote, Valeria
Peanut skin extracts (PSEs) have proven antioxidant properties in different food products. The objective of this study was to evaluate the effect of peanut skin extract as natural preserving compounds on chemical stability and sensory properties of s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::e9c97f9378040eb1cf55b9dee12f312b
Wiley Online Library
Wiley Online Library
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.