Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Laroque, Delphine"'
Publikováno v:
In Food Research International December 2016 90:154-176
Autor:
Guerard, Fabienne, Sumaya-Martinez, Maria Teresa, Laroque, Delphine, Chabeaud, Aurélie, Dufossé, Laurent
Publikováno v:
In Process Biochemistry 2007 42(11):1486-1491
Publikováno v:
11th International Symposium on the Maillard Reaction
11th International Symposium on the Maillard Reaction, Sep 2012, Nancy, France
11th International Symposium on the Maillard Reaction, Sep 2012, Nancy, France
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e4ea2602cf6a624c7889948348e74727
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02053817
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02053817
Publikováno v:
Added Value to Fisheries Waste
J. P. Bergé. Added Value to Fisheries Waste, Transworld Research Network, pp.147-162, 2008, Chapter 5. Antioxidant capacity of marine protein hydrolysates., 978-81-7895-340-3
J. P. Bergé. Added Value to Fisheries Waste, Transworld Research Network, pp.147-162, 2008, Chapter 5. Antioxidant capacity of marine protein hydrolysates., 978-81-7895-340-3
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b11d0bc17295f599d7d7732c0bdd0650
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02469786
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02469786
Publikováno v:
Added Value to Fisheries Waste
J.P. Bergé. Added Value to Fisheries Waste, Chapter 3. Processing of Proteinaceous Solid By-Products By Enzymatic Hydrolysis., Transworld Research Network, pp.101-116, 2008, 978-81-7895-340-3
J.P. Bergé. Added Value to Fisheries Waste, Chapter 3. Processing of Proteinaceous Solid By-Products By Enzymatic Hydrolysis., Transworld Research Network, pp.101-116, 2008, 978-81-7895-340-3
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::09fbab67a561e48d88fec3563a4909b0
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02469795
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02469795
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.