Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Lari, Bulouebibo"'
Autor:
Iwegbue, Chukwujindu M.A., Emakunu, Omotekoro S., Lari, Bulouebibo, Egobueze, Francis E., Tesi, Godswill O., Nwajei, Godwin E., Martincigh, Bice S.
Publikováno v:
In Toxicology Reports 2019 6:914-923
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iwegbue, Chukwujindu M. A., Tesi, Godswill O., Ogbuta, Anthony A., Lari, Bulouebibo, Igbuku, Ufuoma A., Obi, Grace, Martincigh, Bice S.
The concentrations of the 16 US EPA polycylic aromatic hydrocarbons (PAHs) were investigated in oil and tomato-based sauces from some popular brands of canned fish products (mackerel, sardine and tuna) commonly consumed in Nigeria. The aim of the stu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2d6e3b1211a8080cbbe9b8915c62274e
Autor:
Iwegbue, Chukwujindu M. A., Tesi, Godswill O., Ogbuta, Anthony A., Lari, Bulouebibo, Igbuku, Ufuoma A., Obi, Grace, Martincigh, Bice S.
Publikováno v:
Polycyclic Aromatic Compounds; 2022, Vol. 42 Issue 7, p4621-4634, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.