Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Lari, Abolfazl"'
Autor:
Lari, Abolfazl, Shidfar, Farzad, Aminianfar, Azadeh, Keshteli, Ammar Hassanzadeh, Esmaillzadeh, Ahmad, Adibi, Peyman, Mehravar, Fatemeh
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN October 2023 57:158-165
Autor:
Hassan Sohouli, Mohammad, Lari, Abolfazl, Fatahi, Somaye, Shidfar, Farzad, Găman, Mihnea-Alexandru, Sernizon Guimarães, Nathalia, Sindi, Ghufran Abdullatif, Mandili, Rasha Abdulaziz, Alzahrani, Ghaida Rashed, Abdulwahab, Rahaf Abdulrashid, Almuflihi, Alhanouf Mohammed, Alsobyani, Faris Mohammed, Albu Mahmud, Amna Malik, Nazzal, Osama, Alshaibani, Lama, Elmokid, Shouq, Abu-Zaid, Ahmed
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2021 83
Autor:
Hashemi Tari, Sogol, Sohouli, Mohammad Hassan, Lari, Abolfazl, Fatahi, Somaye, Rahideh, Seyedeh Tayebeh
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN August 2021 44:78-84
Autor:
Kutbi, Emad H., Sohouli, Mohammad Hassan, Fatahi, Somaye, Lari, Abolfazl, Shidfar, Farzad, Aljhdali, Maha Mari, Alhoshan, Faisal Musaad, Elahi, Saad Saif, Almusa, Hashem Ameen, Abu-Zaid, Ahmed
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 22, p6113-6131, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sohouli, Mohammad Hassan, Fatahi, Somaye, Lari, Abolfazl, Lotfi, Mojtaba, Seifishahpar, Maryam, Găman, Mihnea-Alexandru, Rahideh, Seyedeh Tayebeh, AlBatati, Saud K., AlHossan, Abdullah M., Alkhalifa, Sara A., Alomar, Sara A., Abu-Zaid, Ahmed
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 17, p4551-4562, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alhabeeb, Habeeb, Sohouli, Mohammad Hassan, Lari, Abolfazl, Fatahi, Somaye, Shidfar, Farzad, Alomar, Osama, Salem, Hany, Al-Badawi, Ismail A., Abu-Zaid, Ahmed
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 12, p3389-3402, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.