Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Larbi Ajmi"'
Autor:
Rajhi Hayfa, Anouar Bardi, Larbi Ajmi, Habib Bousnina, Izharul Haq, Inès Mnif, Mounir Abichou
Publikováno v:
Journal of Oasis Agriculture and Sustainable Development, Vol 4, Iss 2, Pp 1-10 (2022)
Olive by-products consisting of 40 % wood pruning and leaves, 40 % Olive pomace and 20 % OMW were ground and combined with preserving them by anaerobic fermentation (wet silage) for 4 months. The pH and total nitrogen/dry matter silage sample were 5.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f7b9b9c3b2d4347937452f582094943
Autor:
Hayfa Rajhi, Anouar Bardi, Larbi Ajmi, Habib Bousnina, Izharul Haq, Inès Mnif, Mounir Abichou
Publikováno v:
Journal of Oasis Agriculture and Sustainable Development, Vol 4, Iss 3 (2022)
Olive by-products consisting of 40 % wood pruning and leaves, 40 % Olive pomace and 20 % OMW were ground and combined with preserving them by anaerobic fermentation (wet silage) for 4 months. The pH and total nitrogen/dry matter silage sample were 5.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7bdebc0aac94f30a275f98e6edfb312
Autor:
Anvari, Simin, Aguado, Roque, Jurado, Francisco, Fendri, Mahdi, Zaier, Hanen, Larbi, Ajmi, Vera, David
Publikováno v:
In Energy for Sustainable Development February 2024 78
Autor:
Hayfa Rajhi, Anouar Bardi, Larbi Ajmi, Mariem Hazzoug, Thierry Henry des Tureaux, Izharul Haq, Habib Bousnina, Mounir Abichou, Pascal Podwojewski
Publikováno v:
SSRN Electronic Journal.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Plant Nutrition; 2021, Vol. 44 Issue 10, p1432-1445, 14p
Autor:
Adele Muscolo, Beligh Mechri, Foued Laabidi, Maria Rosaria Panuccio, Khouloud Annabi, Ibtissem Laaribi, Imen Zouari, Hassouna Gouta, Larbi Ajmi, Mouna Aïachi Mezghani
Publikováno v:
Scientia Horticulturae. 256:108551
Girdling practice gained attention as a mean to increase crop yields particularly for alternate bearing plants. Data published for ligneous are controversial and mechanisms by which girdling regulates plant growth and photosynthesis for olive tree ar
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.