Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Lanzilotti, C"'
Autor:
Lanzilotti, C. O.1 eng_cledson@yahoo.com, Pinto, L. F. R.1
Publikováno v:
Journal of Environmental Accounting & Management. Jun2022, Vol. 10 Issue 2, p203-214. 12p.
Autor:
D'Alessandro, D, Arletti, S, Azara, A, Buffoli, M, Capasso, L, Cappuccitti, A, Casuccio, A, Cecchini, A, Costa, G, De Martino, A M, Dettori, M, Di Rosa, E, Fara, G M, Ferrante, M, Giammanco, G, Lauria, A, Melis, G, Moscato, U, Oberti, I, Patrizio, C, Petronio, M G, Rebecchi, A, ROMANO SPICA, Vincenzo, Settimo, G, Signorelli, C, Capolongo, S, Attendees of the 50th Course Urban Health, Alessi, V, Apollonio, F, Barbagallo, E, Bassot, Am, Bernini, D, Borghini, A, Borri, M, Brandimarte, A, Copat, C, Cracchiolo, M, Cribellati, S, Cristaldi, A, D'Agati, P, D'Amico, A, De Marchis, A, Dell'Ovo, M, Donia, Am, Filippini, T, Giannetti, G, Giorgi, S, Gola, M, Grasso, A, Graziano, G, Lanzilotti, C, Laudani, N, Lopuzzo, M, Malfer, M, Marchese, V, Marzella, A, Mascarello, A, Milicia, Gm, Nurchis, P, Ogana, S, Oliveri Conti CG, Pacifico, C, Paduano, S, Paglione, L, Palmeri, S, Pieve, G, Raffo, M, Raguzzoni, G, Raia, Dd, Righi, A, Rochira, Andrea, Rondinelli, L, Salvia, C, Sciaraffa, R, Trogu, F, Ubiali, A, Valt, R, Vantaggiato, V, Ventura, G, Zuccarello, P
The Erice 50 Charter titled "Strategies for Diseases Prevention and Health Promotion in Urban Areas" was unanimously approved at the conclusion of the 50th Residential Course "Urban Health. Instruments for promoting health and for assessing hygienic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::42a8f149b5ab60d0a1f0fb168b984bd4
http://hdl.handle.net/11311/1033814
http://hdl.handle.net/11311/1033814
Autor:
Marcotrigiano, V, Lanzilotti, C, Rondinone, D, De Giglio, O, Caggiano, G, Diella, G, Orsi, G B, Montagna, M T, Napoli, C, Orsi, Giovanni Battista
Legislators have implemented policies to improve food labelling to protect consumers and to make the presentation of ingredients and nutritional information more transparent. Proper food labelling allows consumers who may suffer from food allergies o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::08e83b6cbe2aa8518da8006e253217bd
http://hdl.handle.net/11573/1116565
http://hdl.handle.net/11573/1116565
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.