Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Lanteri, E."'
Autor:
Bordonaro S, Romano F, Lanteri E, Cappuccio F, Indorato R, Butera A, D'Angelo A, Ferraù F, Tralongo P
Publikováno v:
Patient Preference and Adherence, Vol 2014, Iss default, Pp 917-923 (2014)
S Bordonaro,1 F Romano,1 E Lanteri,1 F Cappuccio,1 R Indorato,2 A Butera,2 A D’Angelo,3 F Ferraù,3 P Tralongo11Medical Oncology Unit, Umberto I Hospital, Rete Assistenza Oncologica, Siracusa, 2Medical Oncology Unit, S Giovanni di Dio Hospital, Agr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d39331a251854dd89bf30d430c09886e
Autor:
Bordonaro S, Raiti F, Di Mari A, Lopiano C, Romano F, Pumo V, Rametta Giuliano S, Iacono M, Lanteri E, Puzzo E, Spada S, Tralongo P
Publikováno v:
Journal of Multidisciplinary Healthcare, Vol 2012, Iss default, Pp 137-143 (2012)
Sebastiano Bordonaro Fabio Raiti, Annamaria Di Mari, Calogera Lopiano, Fabrizio Romano, Vitalinda Pumo, Sebastiano Rametta Giuliano, Margherita Iacono, Eleonora Lanteri, Elena Puzzo, Sebastiano Spada, Paolo TralongoUOC Medical Oncology, RAO, ASP 8 Si
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12375079353748a7830cec55c93eb13e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blaise, M., Rocher, F., Spittler, H., Sanchez, A., Lanteri, E., Coco, L., Puma, A., Martel, A., Gonfrier, G., Passeron, T., Montaudié, H.
Publikováno v:
Journal of the European Academy of Dermatology & Venereology; Feb2022, Vol. 36 Issue 2, pe100-e102, 3p
Publikováno v:
Talanta (Oxf.) 153 (2016): 111–119.
info:cnr-pdr/source/autori:Giorgia Foca a Carlotta Ferrari a Alessandro Ulrici a Giorgia Sciutto b Silvia Prati b Stefano Morandi c Milena Brasca c Paola Lavermicocca d Silvia Lanteri e Paolo Oliveri e/titolo:The potential of spectral and hyperspectral-imaging techniques for bacterial detection in food: A case study on lactic acid bacteria/doi:/rivista:Talanta (Oxf.)/anno:2016/pagina_da:111/pagina_a:119/intervallo_pagine:111–119/volume:153
info:cnr-pdr/source/autori:Giorgia Foca a Carlotta Ferrari a Alessandro Ulrici a Giorgia Sciutto b Silvia Prati b Stefano Morandi c Milena Brasca c Paola Lavermicocca d Silvia Lanteri e Paolo Oliveri e/titolo:The potential of spectral and hyperspectral-imaging techniques for bacterial detection in food: A case study on lactic acid bacteria/doi:/rivista:Talanta (Oxf.)/anno:2016/pagina_da:111/pagina_a:119/intervallo_pagine:111–119/volume:153
Official methods for the detection of bacteria are based on culture techniques. These methods have limitations such as time consumption, cost, detection limits and the impossibility to analyse a large number of samples. For these reasons, the develop
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::a872d7de0057c4f59d7172c3c549c854
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0039914016301266?via=ihub
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0039914016301266?via=ihub
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Longobardo, M. T., Pezzino, FRANCA MARIA, Caldarella, L., Biondi, S., Cefalù, A. B., Romano, F., Noto, D., Lanteri, E., Mazzarino, M. C., Stivala, F., Averna, M., Travali, S.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4731::2212943c927b9eb7931d8f7a882dcf7f
http://hdl.handle.net/20.500.11769/248160
http://hdl.handle.net/20.500.11769/248160