Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"Lannes, Suzana Caetano Da Silva"'
Autor:
Santos, Orquídea Vasconcelos, Lorenzo, Natasha Dantas, Souza, Amanda Larissa Garça, Costa, Carlos Emmerson Ferreira, Conceição, Leyvison Rafael Vieira, Lannes, Suzana Caetano da Silva, Teixeira-Costa, Barbara Elisabeth
Publikováno v:
In Food Research International January 2021 139
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santos, Orquidea Vasconcelos dos, Carvalho, Raul Nunes, Jr., Costa, Carlos Emmerson Ferreira da, Lannes, Suzana Caetano da Silva
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products June 2019 132:487-496
Theobroma cacao é o nome científico do cacau, sugerido no século XVIII por Linné. Porém a história do chocolate se inicia bem antes com as civilizações mesoamericanas Asteca e Maia e, ainda a recém citada Olmeca, entre outros grupos. Os Olme
Autor:
Santos, Paulo Henrique da Silva1 (AUTHOR), Lannes, Suzana Caetano da Silva1 (AUTHOR) scslan@usp.br
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-10. 10p.
Publikováno v:
Cereal Chemistry; May2023, Vol. 100 Issue 3, p752-761, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Elieste da, Jr., Silva, Emerson Rodrigo Teixeira da, Muramatsu, Mikiya, Lannes, Suzana Caetano da Silva
Publikováno v:
In Food Research International 2010 43(5):1470-1475
Autor:
Viana da Silva, Marcondes, Santos, Mariana Romana Correia, Alves Silva, Izis Rafaela, Macedo Viana, Eduardo Bruno, Dos Anjos, Dioneire Amparo, Santos, Ingrid Alves, Barbosa de Lima, Neuma Gonçalves, Wobeto, Carmen, Jorge, Neuza, Lannes, Suzana Caetano Da Silva
Publikováno v:
Food Reviews International; 2022 Suppl, Vol. 38, p349-372, 24p, 3 Diagrams, 3 Charts