Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Langman, Leandro Ezequiel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Insani, Ester Marina, Cavagnaro, Pablo Federico, Salomón, Virginia María, Langman, Leandro Ezequiel, Sance, Maria Mirta, Pazos, Adriana Alejandra, Carrari, Fernando Oscar, Filippini de Delfino, Olga Susana, Vignera, Laura, Galmarini, Claudio Romulo
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences, 7 (7) : 577-591 (2016)
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consumption of onion has been associated with reduced incidence of chronic diseases. Phenolic, organosulfur and carbohydrate compounds present are largely responsible for these effects. This study examined compositional variation for health-enhancing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e8e0ee5a45ff9ef1e725d5bbad3d7d50
http://file.scirp.org/pdf/FNS_2016062015171720.pdf
http://file.scirp.org/pdf/FNS_2016062015171720.pdf