Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Langellotti, A. L."'
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports June 2022 18
Autor:
Fiorito, Filomena, Di Concilio, Denise, Lambiase, Sara, Amoroso, Maria Grazia, Langellotti, Antonio L., Martello, Anna, Esposito, Mauro, Galiero, Giorgio, Fusco, Giovanna
Publikováno v:
In Marine Pollution Bulletin November 2021 172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Modarelli G. C., Cirillo C., Vanacore L., Langellotti A. L., Masi P., De Pascale S., Rouphael Y.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :215-220
To develop sustainable City/Region Food Systems (CRFS), a shift toward more ecofriendly and efficient production systems is needed. On its side, aquaponics systems rely on the equilibrium and interaction between fish, plants, and bacteria and are par
Second cheese whey (SCW) or “scotta” in Italian, is a side-stream from the manufacturing of “Ricotta” cheese, obtained after thermal coagulation of whey proteins residue in the cheese whey. Galdieria sulphuraria is a thermophilic red algae we
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::45c2c9a696d3686b7c796c8b0a9ed061
http://hdl.handle.net/11588/864120
http://hdl.handle.net/11588/864120
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Russo, Giovanni L., Langellotti, Antonio L., Oliviero, Maria, Baselice, Marco, Sacchi, Raffaele, Masi, Paolo
Publikováno v:
AIMS Environmental Science; 2021, Vol. 8 Issue 5, p435-448, 14p