Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Lang Yumiao"'
Publikováno v:
In LWT 1 June 2024 201
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules March 2024 262 Part 2
Autor:
Lv, Yifei, Deng, Yuzhen, Wang, Mingru, Li, Cuiping, Xie, Peng, Sun, Baozhong, Yang, Xiaoxi, Lang, Yumiao
Publikováno v:
In Meat Science October 2023 204
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2023 107
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules August 2023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lang, Yumiao1 (AUTHOR) ymlang@126.com, Zhang, Songshan2 (AUTHOR), Xie, Peng2 (AUTHOR), Yang, Xiaoxi1 (AUTHOR), Sun, Baozhong2 (AUTHOR) baozhongsun@163.com, Yang, Hongru1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2020, Vol. 8 Issue 11, p6083-6094. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, 8(11):6083-6094
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 11, Pp 6083-6094 (2020)
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 11, Pp 6083-6094 (2020)
Using Chinese Simmental cattle semitendinosus, psoas major, and longissimus thoracis samples, we assessed muscle fiber characteristics and postmortem quality. The type I, IIA, and IIB fiber diameters were greater in semitendinosus and longissimus tho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::613b4b7a97b14d22996ab2df7a041153
https://repository.publisso.de/resource/frl:6434053
https://repository.publisso.de/resource/frl:6434053
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.