Zobrazeno 1 - 10
of 338
pro vyhledávání: '"Lang, Jennifer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lang, Jennifer M.
Microbial activity has an essential role in ecosystem processes, and in stream ecosystems, biofilms are the base of the food web that is fueled by photosynthesis and they are integral to nutrient processing. Stream biofilms are microbial communities
Externí odkaz:
http://rave.ohiolink.edu/etdc/view?acc_num=dayton1438084044
Publikováno v:
Disability & Rehabilitation: Assistive Technology; Nov2024, Vol. 19 Issue 8, p3139-3152, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In European Journal of Pharmaceutical Sciences 1 October 2021 165
Autor:
Momeni, Arezoo, Eagler, Lisa, Lo, Chi Y., Weil, Brian R., Canty, John M., Jr., Lang, Jennifer K., Neelamegham, Sriram
Publikováno v:
In Biomaterials September 2021 276
Autor:
Lang, Jennifer Field.
Kuling, a hill station community located within the Lushan Mountains in Jiangxi Province in the mid-eastern part of China was founded by English missionary Edward Selby Little in 1895. Designed by and for western missionaries and their families and c
Autor:
Diamante, Graciel, Cely, Ingrid, Zamora, Zacary, Ding, Jessica, Blencowe, Montgomery, Lang, Jennifer, Bline, Abigail, Singh, Maya, Lusis, Aldons J., Yang, Xia
Publikováno v:
In Environment International January 2021 146
Autor:
Ahn, In Sook, Lang, Jennifer M, Olson, Christine A, Diamante, Graciel, Zhang, Guanglin, Ying, Zhe, Byun, Hyae Ran, Cely, Ingrid, Ding, Jessica, Cohn, Peter, Kurtz, Ira, Gomez-Pinilla, Fernando, Lusis, Aldons J, Hsiao, Elaine Y, Yang, Xia *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition October 2020 150(10):2716-2728