Zobrazeno 1 - 10
of 187
pro vyhledávání: '"Laneri S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dini,I., Laneri, S.
Spices, condiments and extra virgin olive oil (EVOO) are crucial components of human history and nutrition. They are substances added to foods to improve flavor and taste. Many of them are used not only to flavor foods, but also in traditional medici
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::1c37c1e4b24cdd92c8f54d55e6f712a4
http://hdl.handle.net/11588/852855
http://hdl.handle.net/11588/852855
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pero R., Angrisano T., Brancaccio M., Falanga A., Lombardi L., Natale F., Laneri S., Lombardo B., Galdiero S., Scudiero O., GALDIERO, STEFANIA
Publikováno v:
PLoS ONE
PLoS ONE, Vol 14, Iss 9, p e0222295 (2019)
PLoS ONE, Vol 14, Iss 9, p e0222295 (2019)
Antimicrobial peptides can protect the gastric mucosa from bacteria, but Helicobacter pylori (H. pylori) can equally colonize the gastric apparatus. To understand beta-defensin function in H. pylori-associated chronic gastritis, we investigated susce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.