Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"Landete JM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Margarita Medina, Patricia Diez-Echave, Arjan Narbad, Ana García-Lafuente, Melinda J. Mayer, José Garrido-Mesa, José María Landete, Julio Gálvez, Juan Luis Arqués, Laura Hidalgo-García, Teresa Vezza, Alba Rodríguez-Nogales, María Elena Rodríguez-Cabezas, Francesca Algieri, Izaskun Martín-Cabrejas, Susana Langa
Publikováno v:
Digibug: Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
Universidad de Granada (UGR)
Nutrients, Vol 13, Iss 1860, p 1860 (2021)
Nutrients
Volume 13
Issue 6
Digibug. Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
instname
Universidad de Granada (UGR)
Nutrients, Vol 13, Iss 1860, p 1860 (2021)
Nutrients
Volume 13
Issue 6
Digibug. Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
instname
18 Pág. Departamento de Tecnología de Alimentos
Limosilactobacillus reuteri INIA P572 is a strain able to produce the antimicrobial compound reuterin in dairy products, exhibiting a protective effect against some food-borne pathogens. In
Limosilactobacillus reuteri INIA P572 is a strain able to produce the antimicrobial compound reuterin in dairy products, exhibiting a protective effect against some food-borne pathogens. In
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c896840c30addeb039ace2f2ff7906f8
Autor:
Curiel JA; Departamento de Tecnología de Alimentos, Instituto Nacional de Investigación Y Tecnología Agraria Y Alimentaria (INIA-CSIC), Carretera de La Coruña Km 7.5, 28040, Madrid, Spain. joseantonio.curiel@inia.csic.es., Peirotén Á; Departamento de Tecnología de Alimentos, Instituto Nacional de Investigación Y Tecnología Agraria Y Alimentaria (INIA-CSIC), Carretera de La Coruña Km 7.5, 28040, Madrid, Spain., Langa S; Departamento de Tecnología de Alimentos, Instituto Nacional de Investigación Y Tecnología Agraria Y Alimentaria (INIA-CSIC), Carretera de La Coruña Km 7.5, 28040, Madrid, Spain., de Vega E; Unidad de Servicio de Técnicas Analíticas, Instituto de Ciencia Y Tecnología de Alimentos Y Nutrición (ICTAN-CSIC), Calle José Antonio Nováis, 10, 28040, Madrid, Spain., Blasco L; Departamento de Tecnología de Alimentos, Instituto Nacional de Investigación Y Tecnología Agraria Y Alimentaria (INIA-CSIC), Carretera de La Coruña Km 7.5, 28040, Madrid, Spain., Landete JM; Departamento de Tecnología de Alimentos, Instituto Nacional de Investigación Y Tecnología Agraria Y Alimentaria (INIA-CSIC), Carretera de La Coruña Km 7.5, 28040, Madrid, Spain.
Publikováno v:
Applied microbiology and biotechnology [Appl Microbiol Biotechnol] 2024 Dec 05; Vol. 108 (1), pp. 528. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 05.
Autor:
Langa S; Departamento de Tecnología de Alimentos, Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA-CSIC), Carretera de La Coruña Km 7.5, Madrid, 28040, Spain. langa.susana@inia.csic.es., Peirotén Á; Departamento de Tecnología de Alimentos, Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA-CSIC), Carretera de La Coruña Km 7.5, Madrid, 28040, Spain., Curiel JA; Departamento de Tecnología de Alimentos, Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA-CSIC), Carretera de La Coruña Km 7.5, Madrid, 28040, Spain., Arqués JL; Departamento de Tecnología de Alimentos, Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA-CSIC), Carretera de La Coruña Km 7.5, Madrid, 28040, Spain., Landete JM; Departamento de Tecnología de Alimentos, Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA-CSIC), Carretera de La Coruña Km 7.5, Madrid, 28040, Spain.
Publikováno v:
Applied microbiology and biotechnology [Appl Microbiol Biotechnol] 2024 Dec 04; Vol. 108 (1), pp. 527. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 04.