Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Lan Jianbin"'
Autor:
Liu, Jing, Lan, Jianbin, Zhang, Peiping, Yu, Longfeng, Huang, Feiyan, Wu, Xuehong, Liu, Jia, Sui, Yuan
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology October 2023 204
Autor:
Hu, Jing, Chen, Guorong, Hassan, Wail M., Lan, Jianbin, Si, Wantong, Wang, Wei, Li, Guixin, Du, Guozhen
Publikováno v:
In Applied Soil Ecology February 2022 170
Autor:
Wu, Lin1 (AUTHOR) wulin@cau.edu.cn, Lan, Jianbin1 (AUTHOR), Xiang, Xiaoxue1 (AUTHOR), Xiang, Haiyang1 (AUTHOR), Jin, Zhao1 (AUTHOR), Khan, Sadia2 (AUTHOR), Liu, Yiqing3 (AUTHOR) wulin@cau.edu.cn
Publikováno v:
PLoS ONE. 10/12/2020, Vol. 15 Issue 10, p1-21. 21p.
Publikováno v:
Functional Plant Biology. 48:1254-1263
Kiwifruit (Actinidia chinensis) is rich in nutritional and medicinal value. However, the organism responsible for grey mould, Botrytis cinerea, causes great economic losses and food safety problems to the kiwifruit industry. Understanding the molecul
Publikováno v:
Food Science and Technology Research. 26:883-890
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Plant Biology
BMC Plant Biology, Vol 20, Iss 1, Pp 1-11 (2020)
BMC Plant Biology, Vol 20, Iss 1, Pp 1-11 (2020)
Background Elucidation of the regulatory mechanism of kiwifruit response to gray mold disease caused by Botrytis cinerea can provide the basis for its molecular breeding to impart resistance against this disease. In this study, ‘Hongyang’ kiwifru
Autor:
Si Tan, Jianlei Yang, Liao Qinhong, Tang Jianmin, Wanpeng Xi, Zhang Wenlin, Yukui Lv, Lan Jianbin
Publikováno v:
Food Science and Biotechnology. 28:1083-1092
Fresh and dried Zanthoxylum bungeanum Maxim volatiles of two main cultivars including Dahongpao and Meihuajiao, were determined through GC–MS and compared. In all the tested samples, linalool, d-limonene, eucalyptol, 3-nonanone, and β-myrcene were
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.