Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Lamtane, Hieromin"'
Autor:
Shalli, Mwanahija S., Mmochi, Aviti J., Rubekie, Alex P., Yona, Gloria K., Shoko, Amon P., Limbu, Samwel M., Mwita, Chacha J., Lamtane, Hieromin A., Hamed, Salum S., Jiddawi, Narriman S., Mapenzi, Levinus L.
Publikováno v:
Aquaculture International; Aug2024, Vol. 32 Issue 4, p4915-4931, 17p
Publikováno v:
Journal of Information, Communication and Ethics in Society, 2019, Vol. 18, Issue 1, pp. 44-61.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JICES-11-2018-0085
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mlingi, Frank Thomas1 (AUTHOR) frankmlingi@sua.ac.tz, Lamtane, Hieromin Amon1 (AUTHOR), Chenyambuga, Sebastian Wilson1 (AUTHOR), Lund, Ivar2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Applied Aquaculture. 2020, Vol. 32 Issue 3, p278-290. 13p.
Autor:
Kajungiro, Redempta, Mapenzi, Levinus, Nyinondi, Christer, Haldén, Anna Norman, Mmochi, Aviti, Chacha, Mwita, Mtolera, Matern, Lamtane, Hieromin, de Koning, Dirk Jan
Publikováno v:
Tanzania Journal of Science; Vol 45, No 3 (2019); 355-371
Breeding programs are crucial for boosting productivity and increase sustainability of aquaculture. Over years, Tanzania has witnessed fluctuation in its capture fisheries production from 320,900 to 375, 535 and back to 362,595 metric tonnes in the y
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Western Indian Ocean Journal of Marine Science; Vol 15, No 2 (2016); 31-37
Survival and growth of Rufiji tilapia (Oreochromis urolepis urolepis) fry were determined under controlled salinity conditions of 5, 15, 25 and 35 ppt for 56 days. Experiments were carried out in 12 concrete tanks of 1 m3 volume each with three repli