Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Lampure, Aurélie"'
Autor:
Lampuré, Aurelie
Les graisses, les sucres et le sodium, nutriments impliqués dans l’apparition de maladies chroniques, participent aux propriétés sensorielles de nombreux aliments en termes de goût, texture et palatabilité et contribuent au plaisir associé à
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2016USPCD039/document
Autor:
Duchaine, Caroline S, Fiocco, Alexandra J, Carmichael, Pierre-Hugues, Cunnane, Stephen C, Plourde, Mélanie, Lampuré, Aurélie, Allès, Benjamin, Belleville, Sylvie, Gaudreau, Pierrette, Presse, Nancy, Ferland, Guylaine, Laurin, Danielle *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition September 2022 152(9):2117-2124
Autor:
Lampuré, Aurélie *, Schlich, Pascal, Deglaire, Amélie, Castetbon, Katia, Péneau, Sandrine, Hercberg, Serge, Méjean, Caroline
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition March 2015 145(3):587-594
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Méjean, Caroline, Si Hassen, Wendy, LAMPURE, Aurélie, Gojard, Séverine, Ducrot, Pauline, Péneau, Sandrine, Hercberg, Serge, Castetbon, Katia
Publikováno v:
2nd Cook and Health Symposium
2nd Cook and Health Symposium, University of West London. GBR., Mar 2017, Londres, United Kingdom
2nd Cook and Health Symposium, University of West London. GBR., Mar 2017, Londres, United Kingdom
International audience; Introduction and objectives: Frequent consumption of commercially-prepared meals appears to be associated with obesity. Such a relationship could also be observed between home cooking practices and obesity but it has not been
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6421b3133af8dd20c2b7b2745cd00611
https://hal.inrae.fr/hal-02787230
https://hal.inrae.fr/hal-02787230
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.