Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Lampignano, Vincenzo"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2014 124:64-71
Autor:
Mastromatteo, Marcella, Lucera, Annalisa, Lampignano, Vincenzo, Del Nobile, Matteo Alessandro
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2012 113(1):41-46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Laverse, Matteo Alessandro Del Nobile, Vincenzo Lampignano, Marcella Mastromatteo, Alessandra Danza, Flora Cozzolino, Lucia Lecce
The effect of the addition of yellow pepper flour on bread physico-chemical and sensorial properties was addressed in this study. In particular, vegetable flour concentration was set at 25%; in order to optimize the bread sensorial properties, yellow
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4f453280831b57c6400d04b1ae3f30b2
http://hdl.handle.net/11588/697787
http://hdl.handle.net/11588/697787