Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Lammert, A.M."'
Autor:
Collinsworth, L.A., Lammert, A.M., Martinez, K.P., Leidheiser, M., Garza, J., Keener, M., Ashman, H.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference December 2014 38:115-125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roe, K.D.1 (AUTHOR), Labuza, T.P.1 (AUTHOR) tplabuza@umn.edu
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Nov2005, Vol. 8 Issue 3, p559-574. 16p. 2 Charts, 14 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Oct2007, Vol. 30 Issue 5, p593-606. 14p. 5 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Belton, Peter
Publikováno v:
Chemical Physics of Food; 2007, p108-134, 27p
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; May2004, Vol. 39 Issue 5, p569-578, 10p
Autor:
Ismael, Diana, Ploeger, Angelika
Publikováno v:
Foods; Jun2019, Vol. 8 Issue 6, p217, 1p