Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Lammerskitten, Alica"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering June 2022 322
Autor:
Lammerskitten, Alica, Wiktor, Artur, Siemer, Claudia, Toepfl, Stefan, Mykhailyk, Viacheslav, Gondek, Ewa, Rybak, Katarzyna, Witrowa-Rajchert, Dorota, Parniakov, Oleksii
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering July 2019 252:36-43
Autor:
Lammerskitten, Alica1 (AUTHOR), Shorstkii, Ivan2 (AUTHOR), Parniakov, Oleksii1 (AUTHOR) o.parniakov@elea-technology.com, Mykhailyk, Viacheslav3 (AUTHOR), Toepfl, Stefan1 (AUTHOR), Rybak, Katarzyna4 (AUTHOR), Dadan, Magdalena4 (AUTHOR), Nowacka, Malgorzata4 (AUTHOR), Wiktor, Artur4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2020, Vol. 44 Issue 12, p1-9. 9p.
Publikováno v:
In Pulsed Electric Fields to Obtain Healthier and Sustainable Food for Tomorrow 2020:23-47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The impact of pulsed electric fields on quality parameters of freeze‐dried red beets and pineapples.
Autor:
Ammelt, Dagmar, Lammerskitten, Alica, Wiktor, Artur, Barba, Francisco J., Toepfl, Stefan, Parniakov, Oleksii
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Apr2021, Vol. 56 Issue 4, p1777-1787, 11p
Autor:
Barba, Francisco J., Czyzewski, Jakub, Dadan, Magdalena, Denoya, Gabriela I., Ferrari, Giovanna, Ferrer, Emilia, Gavahian, Mohsen, Heinz, Volker, Hill, Kevin, Jäger, Henry, Käferböck, Anna, Khaneghah, Amin Mousavi, Kinsella, Jimmy, Lammerskitten, Alica, Lebovka, Nikolai, Li, Yunfei, Lund, Marianne N., Mandal, Ronit, Marszałek, Krystian, Mezdour, Samir, Mhemdi, Houcine, Mikhrovska, Maryna, Mousavi-Khaneghah, Amin, Mykhailyk, Viacheslav, Nowacka, Malgorzata, Ostermeier, Robin, Pallarés, Noelia, Parniakov, Oleksii, Pataro, Gianpiero, Poojary, Mahesha M., Roohinejad, Shahin, Roselló-Soto, Elena, Sarangapani, Chaitanya, Singh, Anubhav Pratap, Skarzynska, Emilia, Smetana, Sergiy, Thirumdas, Rohit, Toepfl, Stefan, Tolosa, Josefa, Töpfl, Stefan, Tylewicz, Urszula, Wang, Fang, Wiktor, Artur, Witrowa-Rajchert, Dorota, Xia, Qiang, Zhu, Zhenzhou
Publikováno v:
In Pulsed Electric Fields to Obtain Healthier and Sustainable Food for Tomorrow 2020:xiii-xv
Autor:
Lammerskitten, Alica1 (AUTHOR), Mykhailyk, Viacheslav1 (AUTHOR), Wiktor, Artur1 (AUTHOR) artur_wiktor@sggw.pl, Toepfl, Stefan1 (AUTHOR), Nowacka, Malgorzata1 (AUTHOR), Bialik, Michal1 (AUTHOR), Czyżewski, Jakub1 (AUTHOR), Witrowa-Rajchert, Dorota1 (AUTHOR), Parniakov, Oleksii1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. Oct2019, Vol. 57, pN.PAG-N.PAG. 1p.