Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Lambrusco sorbara"'
Autor:
Raffaele, Mauro Paolini, Mario Malacarne, Tomas Roman, Vincenzo Naselli, Nicola Francesca, Roberto Larcher
Publikováno v:
OENO One, Vol 58, Iss 3 (2024)
Lambrusco is a sparkling wine largely produced in the north of Italy, especially in the Emilia region. The possible application of two non-Saccharomyces yeasts in the secondary bottle fermentation (Champenoise method) was tested in combination with a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57f31e1b80f240e0a7b0a2ccf87b2d2c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.