Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Lamardo, Leda"'
Mestre -- Sao Paulo (Estado). Secretaria da Saude. Coordenacao dos Institutos de Pesquisa. Programa de Pos-Graduacao em Ciencias, Sao Paulo, 2004.
Externí odkaz:
http://10.188.1.43/lildbi/docsonline/6/2/126-Tese%5FCIP%5FLamardo,%5F%5FLeda%5FC.A%5F2004.pdf
Autor:
Alvarenga, Nuno B., Borralho, Elsa, Escola, Hugo, André, Samuel, Carola, Teresa, Ribeiro, Carlos M., Dias, Joyo M., Taipina, Magda S., Lamardo, Leda C.A., Balian, Simone C., Canada, J.S.B.
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2011 1:1987-1991
Autor:
Taipina, Magda S., Garbelotti, Maria L., Lamardo, Leda C.A., Santos, Josefina S., Rodas, Maria A.B.
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2011 1:1992-1996
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry 2009 78(7):611-613
Autor:
Shundo, Luzia, de Almeida, Adriana P., Alaburda, Janete, Lamardo, Leda C.A., Navas, Sandra A., Ruvieri, Valter, Sabino, Myrna
Publikováno v:
In Food Control 2009 20(12):1099-1102
Autor:
Shundo, Luzia, Navas, Sandra Aparecida, Lamardo, Leda Conceição A., Ruvieri, Valter, Sabino, Myrna
Publikováno v:
In Food Control 2009 20(7):655-657
Autor:
Almeida, Adriana Palma de1 (AUTHOR) apalma@ial.sp.gov.br, Lamardo, Leda Conceição Antonia1 (AUTHOR), Shundo, Luzia1 (AUTHOR), Silva, Simone Alves da1 (AUTHOR), Navas, Sandra Aparecida2 (AUTHOR), Alaburda, Janete3 (AUTHOR), Ruvieri, Valter1 (AUTHOR), Sabino, Myrna1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part B: Surveillance Communications. Dec2016, Vol. 9 Issue 4, p251-255. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alvarenga, Nuno Bartolomeu, Borralho, Elsa, Escola, Hugo, André, Samuel, Carola, Teresa, Ribeiro, Carlos, Dias, João, Taipina, Magda, Lamardo, Leda, Balian, Simone, Canada, João
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
This article belongs to a special issue 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11) Edited By George Saravacos, Petros Taoukis, Magda Krokida, Vaios Karathanos, Harris Lazarides, Nikolaos Stoforos, Constantina Tzia and Stavros Yannio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::331b1c727b159f5911541da168234cfc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.