Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Lam, Kai-Chee"'
Publikováno v:
Journal of Nusantara Studies. 2024, Vol. 9 Issue 2, p40-56. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Chinese Education; 2023, Vol. 12 Issue 1, p1-17, 17p
Publikováno v:
Manusya: Journal of Humanities; 2022, Vol. 25 Issue 1, p1-22, 22p
Publikováno v:
International Communication of Chinese Culture; Aug2018, Vol. 5 Issue 3, p247-259, 13p
Publikováno v:
Malaysian Journal of Languages and Linguistics (MJLL). 4:52
The Chinese people are generally very particular in the naming of the dishes served at restaurants. For the Chinese, dish naming is a knowledge involving the combination of the dishes’ ingredients together with their names to ensure that the names
Autor:
Lam Kai Chee, Kamila Ghazali
Publikováno v:
GEMA Online Journal of Language Studies; 2012, Vol. 12 Issue 1, p275-293, 19p
Autor:
ROSFAZILA BINTI ABD RAHMAN1 rosfazila@kuis.edu.my, ABDUL RAZIF ZAINI1 abdulrazif@kuis.edu.my, NOVEL ANAK LYNDON2 novel@ukm.edu.my
Publikováno v:
Islāmiyyāt: International Journal of Islamic Studies. 2018, Vol. 40 Issue 2, p115-122. 8p.
Autor:
Ting, Su-Hie, Ting, Su-Lin
Publikováno v:
Global Chinese; Apr2021, Vol. 7 Issue 1, p1-27, 27p