Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Lallo,CHO"'
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 24, Iss 3, Pp 135-142 (2006)
A study on the prevalence and levels of Campylobacter, Salmonella and E. coli on broiler chicken carcasses, wash and rinse water from pluck shops/ cottage poultry processors (CPP) in county Nariva Mayaro Trinidad was done. There are 21 pluck shops/ c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7406980d65c4d99897db61e6d0e3d86
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 23, Iss 1, Pp 36-42 (2005)
Twenty females (Landrace x Large White) with a mean (± SD) initial BW of 35.2 (± 0.6) kg and an average age of 13 weeks were used in the study. Based on results of a preliminary experiment, diets were formulated to contain 200 g acid ensiled fish w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc97d8d9cd144d1a963f841ba3e4f01d
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 23, Issue: 1, Article number: eRBCA-2019-1238, Published: 21 APR 2021
Brazilian Journal of Poultry Science v.23 n.1 2021
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science v.23 n.1 2021
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
The present study evaluated the effects of early post-hatch feeding on the growth and development of the gastrointestinal tract (GIT) of mule ducks reared in the humid tropics to five days of age. A total of 120 newly hatched mule ducklings were sele
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::798c1c0336a3a4fa546da15074509745
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2021000100311&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2021000100311&lng=en&tlng=en
Autor:
Willians, MA, Lallo, CHO
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.22 n.3 2020
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 22, Issue: 3, Article number: eRBCA-2019-1143, Published: 02 NOV 2020
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 22, Issue: 3, Article number: eRBCA-2019-1143, Published: 02 NOV 2020
A prolonged period without feed access negatively impacts the growth and development of poultry. This study evaluated the effect of early post-hatch feeding times on the growth and carcass performance of Mule ducks reared intensively in the tropics.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2766d9ca9250f9b6cd1ac331e2eee5a7
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2020000300200
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2020000300200
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hughes MP; Department of Food Production, Faculty of Food and Agriculture, University of the West Indies, St. Augustine, Trinidad and Tobago., Mlambo V; Department of Animal Science, School of Agricultural Sciences, Faculty of Agriculture, Science and Technology, North-West University, Mmabatho 2745, South Africa., Lallo CHO; Open Tropical Forage-Animal Production Laboratory, Department of Food Production, Faculty of Food and Agriculture, University of the West Indies, St. Augustine, Trinidad and Tobago., Basha NAD; Department of Animal & Poultry Science, School of Agricultural, Earth and Environmental Sciences, College of Agriculture, Engineering and Science, University of KwaZulu-Natal, Scottsville, Pietermaritzburg, South Africa.; Department of Animal Nutrition, Faculty of Animal Production, Shampat Campus, University of Khartoum, Khartoum North 1334, Sudan., Nsahlai IV; Department of Animal Nutrition, Faculty of Animal Production, Shampat Campus, University of Khartoum, Khartoum North 1334, Sudan., Jennings PGA; MARJEN Consulting Group, Spanish Town JMACE25, Jamaica.
Publikováno v:
Animal nutrition (Zhongguo xu mu shou yi xue hui) [Anim Nutr] 2017 Mar; Vol. 3 (1), pp. 67-76. Date of Electronic Publication: 2016 Oct 28.