Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Lalis, Maxence"'
Autor:
El Kazzy, Marielle, Lalis, Maxence, Hurot, Charlotte, Weerakkody, Jonathan S., Mathey, Raphael, Saint-Pierre, Christine, Buhot, Arnaud, Livache, Thierry, Topin, Jérémie, Moitrier, Lucie, Belloir, Christine, Briand, Loïc, Hou, Yanxia
Publikováno v:
In Biosensors and Bioelectronics 15 January 2025 268
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lalis, Maxence, Hladiš, Matej, Khalil, Samar Abi, Briand, Loïc, Fiorucci, Sébastien, Topin, Jérémie
Publikováno v:
Nucleic Acids Research; 1/5/2024, Vol. 52 Issue D1, pD1370-D1379, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moitrier, Lucie, Belloir, Christine, Lalis, Maxence, Hou, Yanxia, Topin, Jérémie, Briand, Loïc
Publikováno v:
32. international congress of the european-chemoreception-research-organization (ECRO)
32. international congress of the european-chemoreception-research-organization (ECRO), Aug 2022, Berlin, Germany
32. international congress of the european-chemoreception-research-organization (ECRO), Aug 2022, Berlin, Germany
International audience; Odorant-binding proteins (OBPs) are abundant soluble proteins secreted in the nasal mucus of a variety of species which are believed to be involved in the transport of odorants towards olfactory receptors. In this study, we re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4fe7772f801d19c89362b490b353f797
https://hal.inrae.fr/hal-03810628
https://hal.inrae.fr/hal-03810628
Understanding how chemicals code for a certain type of taste is fundamental for the development of a rational method to create new taste modulators. The identification of these new candidates is important for the food industry and would also be benef
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3711::4a3ca197bbf3610993be9fabe271c15a
https://hal.science/hal-03790128
https://hal.science/hal-03790128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
El Kazzy M; Université Grenoble Alpes, CEA, CNRS, Grenoble INP, IRIG, SyMMES, 17 Rue des Martyrs, 38000, Grenoble, France., Lalis M; Université Côte D'Azur, Institut de Chimie de Nice UMR7272, CNRS, 28 Avenue Valrose, 06108, Nice, France., Hurot C; Université Grenoble Alpes, CEA, CNRS, Grenoble INP, IRIG, SyMMES, 17 Rue des Martyrs, 38000, Grenoble, France., Weerakkody JS; Université Grenoble Alpes, CEA, CNRS, Grenoble INP, IRIG, SyMMES, 17 Rue des Martyrs, 38000, Grenoble, France., Mathey R; Université Grenoble Alpes, CEA, CNRS, Grenoble INP, IRIG, SyMMES, 17 Rue des Martyrs, 38000, Grenoble, France., Saint-Pierre C; Université Grenoble Alpes, CEA, CNRS, Grenoble INP, IRIG, SyMMES, 17 Rue des Martyrs, 38000, Grenoble, France., Buhot A; Université Grenoble Alpes, CEA, CNRS, Grenoble INP, IRIG, SyMMES, 17 Rue des Martyrs, 38000, Grenoble, France., Livache T; Université Grenoble Alpes, CEA, CNRS, Grenoble INP, IRIG, SyMMES, 17 Rue des Martyrs, 38000, Grenoble, France., Topin J; Université Côte D'Azur, Institut de Chimie de Nice UMR7272, CNRS, 28 Avenue Valrose, 06108, Nice, France., Moitrier L; Centre des Sciences Du Goût et de L'Alimentation, CNRS, INRAE, Institut Agro, Université de Bourgogne, F-21000, Dijon, France., Belloir C; Centre des Sciences Du Goût et de L'Alimentation, CNRS, INRAE, Institut Agro, Université de Bourgogne, F-21000, Dijon, France., Briand L; Centre des Sciences Du Goût et de L'Alimentation, CNRS, INRAE, Institut Agro, Université de Bourgogne, F-21000, Dijon, France., Hou Y; Université Grenoble Alpes, CEA, CNRS, Grenoble INP, IRIG, SyMMES, 17 Rue des Martyrs, 38000, Grenoble, France. Electronic address: yanxia.hou-broutin@cea.fr.
Publikováno v:
Biosensors & bioelectronics [Biosens Bioelectron] 2024 Oct 24; Vol. 268, pp. 116879. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 24.
Autor:
Lalis M; Institut de Chimie de Nice, UMR 7272, Université Côte d'Azur, Nice, France., Hladiš M; Institut de Chimie de Nice, UMR 7272, Université Côte d'Azur, Nice, France., Abi Khalil S; Institut de Chimie de Nice, UMR 7272, Université Côte d'Azur, Nice, France., Deroo C; Expressions Parfumées, 136 chemin de St Marc, 06130, Grasse, France., Marin C; Expressions Parfumées, 136 chemin de St Marc, 06130, Grasse, France., Bensafi M; Lyon Neuroscience Research Center, CNRS UMR 5292, INSERM U1028, University Claude Bernard Lyon, Bron, France., Baldovini N; Institut de Chimie de Nice, UMR 7272, Université Côte d'Azur, Nice, France., Briand L; Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, CNRS, INRAE, Institut Agro, Université de Bourgogne, F-21000, Dijon, France., Fiorucci S; Institut de Chimie de Nice, UMR 7272, Université Côte d'Azur, Nice, France., Topin J; Institut de Chimie de Nice, UMR 7272, Université Côte d'Azur, Nice, France.
Publikováno v:
Chemical senses [Chem Senses] 2024 Jan 01; Vol. 49.