Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Laličić-Petronijević Jovanka G."'
Autor:
Popov-Raljić Jovanka V., Laličić-Petronijević Jovanka G., Dimić Etelka B., Popov Vladimir S., Vujasinović Vesna B., Blešić Ivana V., Portić Milijanko J.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 67, Iss 5, Pp 781-793 (2013)
The main role of milk and milk products in the technology of confectionery products (chocolates, caramele-candy products, dairy products, spreads, etc.) is to increase the nutritional value of the final product and to influence some sensory charac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03ada951e6f845a3b9d203b66e4b6f6a
Autor:
Demin Mirjana A., Popov-Raljić Jovanka V., Laličić-Petronijević Jovanka G., Rabrenović Biljana B., Filipčev Bojana V., Šimurina Olivera D.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 67, Iss 3, Pp 455-463 (2013)
The effects of different concentrations of the complex additive containing emulsifiers, oxido-reductive substances and enzymes, on the rheological conditions of dough, and on the sensory properties of three groups of bread were investigated. The best
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/962f9e41d8f848e692b5867b53ea2309
Autor:
Popov-Raljić Jovanka V., Mastilović Jasna S., Laličić-Petronijević Jovanka G., Kevrešan Žarko S., Demin Mirjana A.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 67, Iss 1, Pp 123-134 (2013)
The aim of this study was to examine the sensory properties of dietary cookies produced with addition of different dietary fiber sources (inulin and ligofructose, oat flakes, mixture of oat flakes and wholemeal flour, wholemeal flour and mixture of w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3a1a89941f74bac975d25f0bca3d42d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Popov-Raljić, Jovanka V.1 jovankal@agrif.bg.ac.rs, Laličić-Petronijević, Jovanka G.1, Georgijev, Aneta S.2, Popov, Vladimir S.3, Mladenović, Mića A.1
Publikováno v:
Sensors (14248220). 2010, Vol. 10 Issue 9, p7913-7933. 21p. 1 Color Photograph, 3 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Popov-Raljić, Jovanka V.1 jovankal@agrif.bg.ac.rs, Laličić-Petronijević, Jovanka G.1 jpopov@agrif.bg.ac.rs
Publikováno v:
Sensors (14248220). 2009, Vol. 9 Issue 3, p1996-2016. 21p. 4 Charts, 15 Graphs.
Publikováno v:
Универзитет у Београду
Prehrambeni proizvodi koji sadrže probiotske mikroorganizme, uglavnom bakterije mlečne kiseline, sa pozitivnim učincima po zdravlje, predstavljaju jedno od najvećih tržišta funkcionalne hrane, među kojima su proizvodi od mleka najdostupniji. T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::0cf4d4f0697138faa0013c6b6a1fe779
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_2554
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_2554
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.