Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Lakshmi Narayana S"'
Publikováno v:
In Materials Today: Proceedings 2022 68 Part 5:1750-1756
Autor:
Lakshmi Narayana, S., Lakshmi Narasimhamu, K., Anantha Krishna, N., Vishnu Vardhana Naidu, B., Deekshith, C.
Publikováno v:
In Materials Today: Proceedings 2022 68 Part 5:1496-1503
Publikováno v:
In Journal of Photochemistry & Photobiology, B: Biology October 2018 187:25-34
Autor:
Ramachandraiah, C., Rajesh Kumar, J., Janardhan Reddy, K., Lakshmi Narayana, S., Varada Reddy, A.
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 2008 88(4):729-736
Autor:
Rama Jyothi Narjala, Susmila Aparna Gaddam, Sangeeta C. Casimeer, Siva Gayathri Velakanti, Ramamurthy Nadipi, Vishali Batyala, Lakshmi Narayana Suvarapu, Venkata Subbaiah Kotakadi
Publikováno v:
Nano Biomedicine and Engineering, Vol 14, Iss 2, Pp 123-135 (2022)
Recent investigations on green synthesis of silver nanoparticles (AgNPs) have been widely used in various therapeutic and industrial applications. So in the present study, AgNPs and PVP coated AgNPs were biosynthesized using fig fruit (Ficus carica)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f14d8ce0bd404db3b8b46c78c747e86d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Contemporary Clinical Dentistry; 2018 Supplement, Vol. 9, pS251-S255, 5p
Publikováno v:
International Journal of Biomedical and Advance Research. 7:319
Tibial fractures were the most common long bone fracture. These were treated by intramedullary nailing. Treatment of reamed versus unreamed intramedullary nailing was still controversial. This comparative study was conducted in the department of orth
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lakshmi Narayana, S.1, Adi Narayana Reddy, S.2, Subbarao, Y.2, Inseong, Hwang1, Varada Reddy, A.2 ammireddyv@yahoo.co.in
Publikováno v:
Food Chemistry. Aug2010, Vol. 121 Issue 4, p1269-1273. 5p.