Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Lake, AA"'
Publikováno v:
Perspectives in Public Health; Jan2024, Vol. 144 Issue 1, p52-60, 9p
Autor:
O'Malley, CL, Lake, AA, Moore, HJ, Gray, N, Bradford, C, Petrokofsky, C, Papadaki, A, Spence, S, Lloyd, S, Chang, M, Townshend, TG
Publikováno v:
Perspectives in Public Health; Nov2023, Vol. 143 Issue 6, p313-323, 11p
Autor:
Adams, J, Doherty, A, Wrieden, W, Goffe, L, Hillier-Brown, F, Lake, AA, Araujo-Soares, V, Summerbell, C, White, M, Adamson, AJ
Publikováno v:
Journal of Epidemiology and Community Health (1979-), 2016 Sep 01. 70, A78-A78.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26383665
Publikováno v:
Perspectives in Public Health; Sep2021, Vol. 141 Issue 5, p269-278, 10p
Autor:
Hillier-Brown, FC, Summerbell, CD, Moore, HJ, Routen, A, Lake, AA, Adams, J, White, M, Araujo-Soares, V, Abraham, C, Adamson, AJ, Brown, TJ
Publikováno v:
Obesity reviews, 2017, Vol.18(2), pp.227-246 [Peer Reviewed Journal]
Summary Introduction Ready-to-eat meals sold by food outlets that are accessible to the general public are an important target for public health intervention. We conducted a systematic review to assess the impact of such interventions. Methods Studie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::09e0f3fd130737428dd6210813becb6c
http://dro.dur.ac.uk/20376/1/20376.pdf
http://dro.dur.ac.uk/20376/1/20376.pdf
Autor:
Lake AA
Publikováno v:
Quintessence International; Nov/Dec2006, Vol. 37 Issue 10, p788-791, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Burgoine T (AUTHOR), Lake AA (AUTHOR), Stamp E (AUTHOR), Alvanides S (AUTHOR), Mathers JC (AUTHOR), Adamson AJ (AUTHOR), Burgoine, Thomas1 (AUTHOR), Lake, Amelia A (AUTHOR), Stamp, Elaine (AUTHOR), Alvanides, Seraphim (AUTHOR), Mathers, John C (AUTHOR), Adamson, Ashley J (AUTHOR)
Publikováno v:
Appetite. Oct2009, Vol. 53 Issue 2, p157-165. 9p.
Autor:
Goffe, L, Wrieden, W, Penn, L, Hillier-Brown, F, Lake, AA, Araujo-Soares, V, Summerbell, C, White, M, Adamson, AJ, Adams, J
$\textbf{Objectives:}$ To determine if the amount of salt delivered by standard salt shakers commonly used in English independent takeaways varies between those with five and 17 holes; and to determine if any differences are robust to variations in:
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8fa08e2e74eb2daee14d56123901521b