Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Lairón-Peris M"'
Autor:
Lairón-Peris, M, Routledge, S J, Linney, J A, Alonso-Del-Real, J, Spickett, C M, Pitt, A R, Guillamon, J M, Barrio, E, Goddard, A D, Querol, A
Saccharomyces cerevisiae is an important unicellular yeast species within the biotechnological and the food and beverage industries. A significant application of this species is the production of ethanol, where concentrations are limited by cellular
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::70df859630eaf192de18f13579e78995
https://publications.aston.ac.uk/id/eprint/42508/6/AEM.00440_21.pdf
https://publications.aston.ac.uk/id/eprint/42508/6/AEM.00440_21.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Morard M; Departament de Genètica, Universitat de València, Valencia, Spain.; Departamento de Biotecnología, Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos (IATA), CSIC, Valencia, Spain., Macías LG; Departament de Genètica, Universitat de València, Valencia, Spain.; Departamento de Biotecnología, Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos (IATA), CSIC, Valencia, Spain., Adam AC; Departamento de Biotecnología, Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos (IATA), CSIC, Valencia, Spain., Lairón-Peris M; Departamento de Biotecnología, Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos (IATA), CSIC, Valencia, Spain., Pérez-Torrado R; Departamento de Biotecnología, Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos (IATA), CSIC, Valencia, Spain., Toft C; Departament de Genètica, Universitat de València, Valencia, Spain.; Departamento de Biotecnología, Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos (IATA), CSIC, Valencia, Spain., Barrio E; Departament de Genètica, Universitat de València, Valencia, Spain.; Departamento de Biotecnología, Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos (IATA), CSIC, Valencia, Spain.
Publikováno v:
Frontiers in genetics [Front Genet] 2019 Feb 12; Vol. 10, pp. 82. Date of Electronic Publication: 2019 Feb 12 (Print Publication: 2019).