Zobrazeno 1 - 10
of 6 689
pro vyhledávání: '"Laiche, A."'
Autor:
Noceti, Serena1 s.noceti@teofir.it
Publikováno v:
Credere Oggi. Jan/Feb2022, Vol. 42 Issue 1, p133-150. 18p.
Autor:
Pierre-Marie Delpu
Publikováno v:
Laboratoire Italien (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8231c2631eef402a82ce0905831f60c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benine Chaima, Djahra Ali Boutlelis, Laiche Ammar Touhami, Djilani Ghemam Amara, Maha Mezghani Khemakhem, Chahnez Naccache, Maria Atanassova, Wafa Zahnit, Sheikh F. Ahmad, Mohammed Messaoudi
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 1215-1229 (2024)
This study was conducted to identify and characterize the Bacillus strain from Goat’s milk in Algeria and to evaluate the prebiotic effect of H. scoparia aqueous extract and ZnO-NPs on the isolated Bacillus strain. Potentially probiotic bacteria we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52102466782b4e2b8b5f515578e415b7
Autor:
De Poli, Barbara
Publikováno v:
Annali di Ca’ Foscari: Serie Orientale, Vol 54, Iss 1, Pp - (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d03d6b67ea749c887e6e327d9214fab
Autor:
Hanks, Patrick, Lenarčič, Simon
Publikováno v:
Dictionary of American Family Names, 2 ed., 2022.
Publikováno v:
Modern Language Review, 2017 Jul 01. 112(3), 712-713.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.5699/modelangrevi.112.3.0712
Autor:
Capezio, Oriana
Publikováno v:
Quaderni di Studi Arabi, 2017 Jan 01. 12, 236-236.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26647282
Autor:
Layadi, Ikram1,2 (AUTHOR), Laiche, Ammar Touhami1,2 (AUTHOR), Tlili, Mohammed Laid3,4 (AUTHOR), Messaoudi, Mohammed5 (AUTHOR) messaoudi2006@yahoo.fr, Ghemam Amara, Djilani2,6 (AUTHOR), Mezghani‐Khemakhem, Maha7 (AUTHOR), Naccache, Chahnez7 (AUTHOR), Sawicka, Barbara8 (AUTHOR), Atanassova, Maria9 (AUTHOR), Zahnit, Wafa10 (AUTHOR), Ahmad, Sheikh F.11 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Sep2024, Vol. 12 Issue 9, p6509-6520. 12p.