Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Lai, Jun S."'
Autor:
Lai, Jun S.1 (AUTHOR) lai_jun_shi@sics.a-star.edu.sg, Chua, Kevin Y.2 (AUTHOR), Li, Huiqi3 (AUTHOR), Koh, Woon-Puay3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutrition Journal. 6/4/2024, Vol. 23 Issue 1, p1-10. 10p.
Autor:
Loh, Jason, Loy, See Ling, Appannah, Geeta, Colega, Marjorelee T., Godfrey, Keith M., Yap, Fabian, Chong, Yap Seng, Eriksson, Johan G., Chan, Jerry K.Y., Chan, Shiao-yng, Chong, Mary F.F., Lai, Jun S.
Publikováno v:
In Appetite 1 July 2024 198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lai, Jun S., Pang, Wei Wei, Cai, Shirong, Lee, Yung Seng, Chan, Jerry K.Y., Shek, Lynette P.C., Yap, Fabian K.P., Tan, Kok Hian, Godfrey, Keith M., van Dam, Rob M., Chong, Yap Seng, Chong, Mary F.F.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition June 2018 37(3):940-947
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lai, Jun S.1 (AUTHOR), Cai, Shirong1,2 (AUTHOR), Feng, Lei3 (AUTHOR), Shek, Lynette P.1,4 (AUTHOR), Yap, Fabian5,6 (AUTHOR), Tan, Kok Hian7 (AUTHOR), Chong, Yap Seng1,2 (AUTHOR), Godfrey, Keith M.8 (AUTHOR), Meaney, Michael J.1,9 (AUTHOR), Rifkin-Graboi, Anne10 (AUTHOR), Broekman, Birit F.P.1,11 (AUTHOR), Chong, Mary F.F.1,12 (AUTHOR) mary_chong@nus.edu.sg
Publikováno v:
Nutritional Neuroscience. Jun2021, Vol. 24 Issue 6, p467-476. 10p. 1 Diagram, 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lai, Jun S., Oldmeadow, Christopher, Hure, Alexis J., McEvoy, Mark, Hiles, Sarah A., Boyle, Michael, Attia, John
Publikováno v:
In Nutrition Research March 2016 36(3):234-245
Autor:
Lai, Jun S.1, Cai, Shirong1,2, Lee, Bee Lan3, Godfrey, Keith M.4, Gluckman, Peter D.1,5, Shek, Lynette P.1,6, Yap, Fabian7,8, Tan, Kok Hian9, Chong, Yap Seng1,2, Ong, Choon Nam3, Meaney, Michael J.1,10, Rifkin-Graboi, Anne11, Broekman, Birit F. P.1,12, Chong, Mary F. F.1,3 ephmcff@nus.edu.sg
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Mar2021, Vol. 60 Issue 2, p703-714. 12p. 1 Diagram, 3 Charts.