Zobrazeno 1 - 10
of 651
pro vyhledávání: '"Lahera, V"'
Autor:
Torres, A., Cachofeiro, V., Millán, J., Lahera, V., Nieto, M.L., Martín, R., Bello, E., Alvarez-Sala, L.A.
Publikováno v:
In Revista Clínica Española (English Edition) December 2015 215(9):486-494
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de las Heras, N., Valero-Muñoz, M., Ballesteros, S., Gómez-Hernández, A., Martín-Fernández, B., Blanco-Rivero, J., Cachofeiro, V., Benito, M., Balfagón, G., Lahera, V.
Publikováno v:
In Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases November 2013 23(11):1107-1114
Autor:
Sanz-Rosa, D. *, Cediel, E., de las Heras, N., Miana, M., Oubiña, P., Lahera, V., Cachofeiro, V.
Publikováno v:
In Hipertension y riesgo vascular July-August 2009 26(4):138-144
Publikováno v:
In Clinica e Investigacion en Arteriosclerosis 2005 17 Supplement 2:23-30
Autor:
Rueda-Clausen, C.F., Couto, A.P., Sanz-Rosa, D., de Las Heras, N., Cediel, E., Miana, M., Cachofeiro, V., Lahera, V.
Publikováno v:
In Clinica e Investigacion en Arteriosclerosis 2005 17 Supplement 1:16-24
Autor:
Lahera, V., Cachofeiro Ramos, V.
Publikováno v:
In Hipertension y riesgo vascular 2004 21(5):251-255
Extra virgin olive oil (EVOO) is the main source of fat in the Mediterranean diet. Phenolic compounds of EVOO, in particular, secoiridoids, are minor components that have generated special interest due to their positive effects on human health, suppo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::8212f8fe180166bb72e058a75d808859
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009329
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009329
Autor:
Lahera, V., Cachofeiro, V.
Publikováno v:
In Hipertension y riesgo vascular 2002 19(1):1-5
Autor:
Díez, J., Lahera, V.
Publikováno v:
In Clinica e Investigacion en Arteriosclerosis 2001 13(2):80-84