Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Lagriffoul, G."'
Autor:
Machefert, C., Robert-Granié, C., Lagriffoul, G., Parisot, S., Allain, C., Portes, D., Astruc, J.M, Hassoun, P., Larroque, H.
Publikováno v:
In animal September 2023 17(9)
Autor:
Astruc , J.M., de Boissieu, C., Buisson, D., Clément, V., de Crémoux, R., Doucet, M., Larroque, H., Palhière, I., Rupp , R., Arnal, M., Bossis, N., Coppin, S., Gautier , J.M., Gousseau, V., Jousseins, C., Lagriffoul, G., Legris, M., Loywyck, V., Martin, P., Morin, E., Robert-Granié, C., Rostellato, R., Tortereau, F.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3bf4ac23d69ebc52a6925849e2ab4b93
Publikováno v:
In Livestock Production Science 2001 71(1):17-29
Autor:
Astruc, J. -M, Baloche, G., Buisson, D., Labatut, J., Lagriffoul, G., Larroque, H., Robert-Granie, C., Andres Legarra, Barillet, F.
Publikováno v:
INRA Productions Animales
INRA Productions Animales, Paris: INRA, 2016, 29 (1), pp.41-56
ResearcherID
INRA Productions Animales, Paris: INRA, 2016, 29 (1), pp.41-56
ResearcherID
National audience; After a presentation of the background of French dairy sheep selection and the resulting strategy of genomic selection, this article considers the different research x development achievements undertaken since 2009 in order to asse
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::aa9ca4a63be6a82e36deb43f477aac71
https://hal.inrae.fr/hal-02634736/document
https://hal.inrae.fr/hal-02634736/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Legarto, J., Gelé, M., Ferlay, Anne, Hurtaud, Catherine, Lagriffoul, G., Palhiere, Isabelle, Peyraud, Jean-Louis, Rouille, Benoît, Brunschwig, Philippe
Publikováno v:
INRA Productions Animales 4 (27), 269-282. (2014)
Les facteurs de variation de la composition en Acides Gras (AG) du lait ont été évalués en 2010 dans 1 528 élevages bovins, caprins et ovins laitiers. Le stade de lactation influe sur la proportion d’AG Saturés (AGS) avec une augmentation jus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::7f4e718e2dd08264251092defc400b2a
http://prodinra.inra.fr/record/276948
http://prodinra.inra.fr/record/276948
Autor:
Legarto , J., Gelé , M., Ferlay , Anne, Berthou , Catherine, Lagriffoul , G., Palhiere , Isabelle, Peyraud , Jean-Louis, Rouille , Benoît, Brunschwig , Philippe
Publikováno v:
INRA Productions Animales
INRA Productions Animales, Paris: INRA, 2014, 27 (4), pp.269-282
INRA Productions Animales, INRA Editions, 2014, 27 (4), pp.269-282
INRA Productions Animales, Paris: INRA, 2014, 27 (4), pp.269-282
INRA Productions Animales, INRA Editions, 2014, 27 (4), pp.269-282
Factors affecting milk fatty acid (FA) composition were evaluated in 2010 in 1157 Holstein, Montbeliarde and Normandy cattle farms, 209 Alpine and Saanen goat farms and 162 Lacaune and Manech Red Head sheep farms. The lactation stage strongly increas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0e13012f4a11a5862053b140b370e20a
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01210753
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01210753
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.