Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Lafarge, Céline"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lafarge, Céline
L’objectif de ce travail est de démontrer que la présence de glucomannane de konjac (KGM) dans une matrice d’amidon de pomme de terre permet d’accroître sa stabilité physique sans inhiber l’encapsulation moléculaire de composés d’arô
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2016DIJOS007/document
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 1 November 2022 187 Part A
Publikováno v:
In Materials Today Communications September 2020 24
Autor:
Tran, Thierry, Lafarge, Céline, Pradelles, Rémi, Perrier-Cornet, Jean-Marie, Cayot, Nathalie, Loupiac, Camille
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies December 2019 58
Autor:
Tran, Thierry, Lafarge, Céline, Winckler, Pascale, Pradelles, Rémi, Cayot, Nathalie, Loupiac, Camille
Publikováno v:
In Algal Research August 2019 41
Autor:
Tran, Thierry, Denimal, Emmanuel, Lafarge, Céline, Journaux, Ludovic, Lee, John Aldo, Winckler, Pascale, Perrier-Cornet, Jean-Marie, Pradelles, Rémi, Loupiac, Camille, Cayot, Nathalie
Publikováno v:
In Algal Research March 2019 38
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2017 72:145-154
Autor:
Bou-Maroun, Elias, Rossignol, Jérôme, De Fonseca, Brice, Lafarge, Céline, Gougeon, Régis D., Stuerga, Didier, Cayot, Philippe
Publikováno v:
In Sensors & Actuators: B. Chemical June 2017 244:24-30
Autor:
Lafarge, Céline, Journaux, Ludovic, Bonnotte, Aline, Lherminier, Jeannine, Lee, John Aldo, Le Bail, Patricia, Cayot, Nathalie
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2017 66:216-226