Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Ladyka V."'
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 2, Iss 175, Pp 13-18 (2022)
In dairy cattle breeding, much attention is paid to indicators of the milk quality and technological properties. These indicators are significantly influenced by milk proteins. Therefore, the goal of our research is to evaluate the effectiveness of c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a175754e43d433cbe6ee4f79b2d1e72
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 1, Iss 170, Pp 83-89 (2022)
The influence of kappa casein genotype on the formation of economically useful traits of Ukrainian black-and-white dairy cattle has been studied. Genotyping of 25 heads of cattle of the Ukrainian black-and white dairy breed belonging to the Breeding
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f5bb81f5ddb4787ba0a3f1429cd1ff6
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 2, Iss 166, Pp 92-100 (2021)
To study the polymorphism of β-casein gene and its effecton the quality of cow's milk the research was conducted in the breeding herds of Ukrainian Black-and-White Dairy, Lebedynand Simmental breeds. Genotyping of 200 head of cattle wascarried out.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18bf7b02093747a48b0b09cc8dcf4e50
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 1, Pp 74-81 (2021)
In the herd of cattle of the Ukrainian Brown Dairy breed studies were conducted, the purpose of which was to study the influence of the genotype of cows by kappa-casein on the indicators of their milk productivity. Genotyping of 29 heads of cattle. D
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b77be4ef7fb34b2281df5462f3b7b13a
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 2, Pp 88-96 (2020)
The Conservation of genetic resources in animal husbandry is a necessity arising from the possibilities and reality of the diversity of the gene pool available in the country, which determines the productive and adaptive capabilities of individual br
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1b842de951f4690b2bef24aa70b4396
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia. 2021, Vol. 70 Issue 269, p88-94. 7p.
Autor:
Ladyka, V. I.1, Khmelnychyi, L. M.2, Khmelnychyi, S. L.3 khmelnychy@ukr.net, Salohub, A. M.3, Vechorka, V. V.3
Publikováno v:
JAPS: Journal of Animal & Plant Sciences. Apr2020, Vol. 30 Issue 2, p312-318. 7p. 2 Charts, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.