Zobrazeno 1 - 10
of 123
pro vyhledávání: '"Laddomada B"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Presicce, D.S., Forleo, A., Taurino, A.M., Zuppa, M., Siciliano, P., Laddomada, B., Logrieco, A., Visconti, A.
Publikováno v:
In Sensors & Actuators: B. Chemical 2006 118(1):433-438
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
LX SIGA Annual Congress, pp. 5.11–5.11, Catania, Italy, 13/16 September, 2016
info:cnr-pdr/source/autori:NIGRO D, LADDOMADA B, MITA G, ZACHEO S, SIMEONE R, GADALETA A, PASQUALONE A, BLANCO A/congresso_nome:LX SIGA Annual Congress/congresso_luogo:Catania, Italy/congresso_data:13%2F16 September, 2016/anno:2016/pagina_da:5.11/pagina_a:5.11/intervallo_pagine:5.11–5.11
info:cnr-pdr/source/autori:NIGRO D, LADDOMADA B, MITA G, ZACHEO S, SIMEONE R, GADALETA A, PASQUALONE A, BLANCO A/congresso_nome:LX SIGA Annual Congress/congresso_luogo:Catania, Italy/congresso_data:13%2F16 September, 2016/anno:2016/pagina_da:5.11/pagina_a:5.11/intervallo_pagine:5.11–5.11
Phenolic acids are major components of cell walls in wheat and have important implications on human health as antioxidants with anti-tumor activity. Understanding the genetic basis of phenolic acids content and composition of wheat grain, and identif
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::41700310be05499b8ea97de7b7d7382f
http://www.cnr.it/prodotto/i/360473
http://www.cnr.it/prodotto/i/360473
The aim of this study was to investigate the influence of encapsulation on the storage stability of oil extracted by supercritical carbon dioxide from a micronized durum wheat bran fraction. Wheat bran oil was encapsulated in 2% (w/v) sodium alginate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4034::836c45a4eebe32b653f7891452ae550a
https://hdl.handle.net/11587/372267
https://hdl.handle.net/11587/372267
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.