Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Laddomada, Barbara"'
Autor:
Calabriso, Nadia, Massaro, Marika, Scoditti, Egeria, Quarta, Stefano, Laddomada, Barbara, Scarano, Aurelia, Palombieri, Samuela, Sestili, Francesco, Carluccio, Maria Annunziata
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science November 2024 120
Identifying QTL for grain protein content independent from grain yield-related traits in durum wheat
Autor:
Nigro, Domenica, Blanco, Emanuela, Mangini, Giacomo, Laddomada, Barbara, Sgaramella, Natalia, Signorile, Massimo Antonio, Simeone, Rosanna, Blanco, Antonio
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science May 2024 117
Phenolic profile of whole seeds and seed fractions of lentils and its impact on antioxidant activity
Autor:
Manco, Antonio, Gerardi, Carmela, Romano, Giuseppe, D'Amico, Leone, Blanco, Antonio, Milano, Francesco, Di Sansebastiano, Gian Pietro, Balech, Rind, Laddomada, Barbara
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2023 54
Autor:
Romano, Giuseppe, Tufariello, Maria, Calabriso, Nadia, Del Coco, Laura, Fanizzi, Francesco P., Blanco, Antonio, Carluccio, Maria A., Grieco, Francesco, Laddomada, Barbara
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2023 52
Autor:
Pasqualone, Antonella, Summo, Carmine, Laddomada, Barbara, Mudura, Elena, Coldea, Teodora Emilia
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2018 265:242-252
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laddomada, Barbara, Colella, Giovanni, Tufariello, Maria, Angiuli, Marco, Salvetti, Giuseppe, Mita, Giovanni
Accepted version of Laddomada B, Colella G., Tufariello M, Durante M, Angiuli M, Salvetti G, Mita G. Application of a simplified calorimetric assay for the evaluation of extra virgin olive oil quality. Food Research International, 2013, 54, 2062-2068
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5d740583231b3f04c099fe7d14b4e4a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.