Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"Laddomada, B."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
LX SIGA Annual Congress, pp. 5.11–5.11, Catania, Italy, 13/16 September, 2016
info:cnr-pdr/source/autori:NIGRO D, LADDOMADA B, MITA G, ZACHEO S, SIMEONE R, GADALETA A, PASQUALONE A, BLANCO A/congresso_nome:LX SIGA Annual Congress/congresso_luogo:Catania, Italy/congresso_data:13%2F16 September, 2016/anno:2016/pagina_da:5.11/pagina_a:5.11/intervallo_pagine:5.11–5.11
info:cnr-pdr/source/autori:NIGRO D, LADDOMADA B, MITA G, ZACHEO S, SIMEONE R, GADALETA A, PASQUALONE A, BLANCO A/congresso_nome:LX SIGA Annual Congress/congresso_luogo:Catania, Italy/congresso_data:13%2F16 September, 2016/anno:2016/pagina_da:5.11/pagina_a:5.11/intervallo_pagine:5.11–5.11
Phenolic acids are major components of cell walls in wheat and have important implications on human health as antioxidants with anti-tumor activity. Understanding the genetic basis of phenolic acids content and composition of wheat grain, and identif
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::41700310be05499b8ea97de7b7d7382f
http://www.cnr.it/prodotto/i/360473
http://www.cnr.it/prodotto/i/360473
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Giornata di presentazione al pubblico dei risultati dei tre progetti integrati sulla Biodiversità: "Recupero del Germoplasma Frutticolo Pugliese" (ReGeFruP), "Recupero del Germoplasma Olivicolo Pugliese" (ReGerOP), "Recupero del Germoplasma Viticolo Pugliese" (ReGeViP), Locorotondo (Bari), 02/10/2015
info:cnr-pdr/source/autori:Falco V., Colella G., Laddomada B., Montemurro C., Mita G./congresso_nome:Giornata di presentazione al pubblico dei risultati dei tre progetti integrati sulla Biodiversità: "Recupero del Germoplasma Frutticolo Pugliese" (ReGeFruP), "Recupero del Germoplasma Olivicolo Pugliese" (ReGerOP), "Recupero del Germoplasma Viticolo Pugliese" (ReGeViP)/congresso_luogo:Locorotondo (Bari)/congresso_data:02%2F10%2F2015/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Falco V., Colella G., Laddomada B., Montemurro C., Mita G./congresso_nome:Giornata di presentazione al pubblico dei risultati dei tre progetti integrati sulla Biodiversità: "Recupero del Germoplasma Frutticolo Pugliese" (ReGeFruP), "Recupero del Germoplasma Olivicolo Pugliese" (ReGerOP), "Recupero del Germoplasma Viticolo Pugliese" (ReGeViP)/congresso_luogo:Locorotondo (Bari)/congresso_data:02%2F10%2F2015/anno:2015/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
In questo lavoro è stata condotta la caratterizzazione genetico-molecolare di circa 100 accessioni di olivo campionate in diverse località del Salento. L'obiettivo è stato la caratterizzazione, mediante marcatori molecolari (microsatelliti), di va
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::826c01e037819e31cfbbbaf712d12ef6
http://www.cnr.it/prodotto/i/334869
http://www.cnr.it/prodotto/i/334869
Autor:
Laddomada B., Durante M., Minervini F., Garbetta A., Cardinali A., D'Antuono I., Caretto S., Blanco A., Mita G.
Publikováno v:
FROM SEED TO PASTA & BEYOND. A SUSTAINABLE DURUM WHEAT CHAIN FOR FOOD SECURITY AND HEALTHY LIVES, pp. HQ2–HQ2, Bologna-Milan (Italy), 31/05-2/06/2015
info:cnr-pdr/source/autori:Laddomada B., Durante M., Minervini F., Garbetta A., Cardinali A., D'Antuono I., Caretto S., Blanco A., Mita G.,/congresso_nome:FROM SEED TO PASTA & BEYOND. A SUSTAINABLE DURUM WHEAT CHAIN FOR FOOD SECURITY AND HEALTHY LIVES/congresso_luogo:Bologna-Milan (Italy)/congresso_data:31%2F05-2%2F06%2F2015/anno:2015/pagina_da:HQ2/pagina_a:HQ2/intervallo_pagine:HQ2–HQ2
info:cnr-pdr/source/autori:Laddomada B., Durante M., Minervini F., Garbetta A., Cardinali A., D'Antuono I., Caretto S., Blanco A., Mita G.,/congresso_nome:FROM SEED TO PASTA & BEYOND. A SUSTAINABLE DURUM WHEAT CHAIN FOR FOOD SECURITY AND HEALTHY LIVES/congresso_luogo:Bologna-Milan (Italy)/congresso_data:31%2F05-2%2F06%2F2015/anno:2015/pagina_da:HQ2/pagina_a:HQ2/intervallo_pagine:HQ2–HQ2
Whole wheat foods are significant source of compounds exhibiting health-promoting properties. One of the most abundant class of phytochemicals in the wheat grain is represented by phenolic acids that are typically localized in the bran and germ porti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::7a773f293a11c35ed34f0a8ead48610f
http://www.cnr.it/prodotto/i/334814
http://www.cnr.it/prodotto/i/334814