Zobrazeno 1 - 10
of 3 531
pro vyhledávání: '"Laddomada, A."'
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1969 Nov 01. 92(11), 2847/2848-2851/2852.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23158643
Autor:
Calabriso, Nadia, Massaro, Marika, Scoditti, Egeria, Quarta, Stefano, Laddomada, Barbara, Scarano, Aurelia, Palombieri, Samuela, Sestili, Francesco, Carluccio, Maria Annunziata
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science November 2024 120
Identifying QTL for grain protein content independent from grain yield-related traits in durum wheat
Autor:
Nigro, Domenica, Blanco, Emanuela, Mangini, Giacomo, Laddomada, Barbara, Sgaramella, Natalia, Signorile, Massimo Antonio, Simeone, Rosanna, Blanco, Antonio
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science May 2024 117
Phenolic profile of whole seeds and seed fractions of lentils and its impact on antioxidant activity
Autor:
Manco, Antonio, Gerardi, Carmela, Romano, Giuseppe, D'Amico, Leone, Blanco, Antonio, Milano, Francesco, Di Sansebastiano, Gian Pietro, Balech, Rind, Laddomada, Barbara
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2023 54
Autor:
Kristīne Lamberga, Arvo Viltrop, Imbi Nurmoja, Marius Masiulis, Paulius Bušauskas, Edvīns Oļševskis, Mārtiņš Seržants, Alberto Laddomada, Felix Ardelean, Klaus Depner
Publikováno v:
Viruses, Vol 16, Iss 3, p 334 (2024)
In the event of an outbreak of African swine fever (ASF) in pig farms, the European Union (EU) legislation requires the establishment of a restricted zone, consisting of a protection zone with a radius of at least 3 km and a surveillance zone with a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74bbd908f7504e12af910e0d92fcf70a
Autor:
Romano, Giuseppe, Tufariello, Maria, Calabriso, Nadia, Del Coco, Laura, Fanizzi, Francesco P., Blanco, Antonio, Carluccio, Maria A., Grieco, Francesco, Laddomada, Barbara
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2023 52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 9 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9d6f48d3c6649a28ce5fdfbb4f60198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Natalia Sgaramella, Domenica Nigro, Antonella Pasqualone, Massimo Antonio Signorile, Barbara Laddomada, Gabriella Sonnante, Emanuela Blanco, Rosanna Simeone, Antonio Blanco
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 8, p 1674 (2023)
Pigmented cereal grains with high levels of flavonoid compounds have attracted the attention of nutritional science backing the development of functional foods with claimed health benefits. In this study, we report results on the genetic factors cont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/827ccae989a244568413576efa9337bd