Zobrazeno 1 - 10
of 717
pro vyhledávání: '"Laczay P"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lívia Darnay, Adrienn Tóth, Barbara Csehi, Anna Szepessy, Martin Horváth, Klára Pásztor-Huszár, Péter Laczay
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 4, p 214 (2021)
In this study, we aim to decrease the fermentation time and to produce low-fat set-type kefir with adequate textural properties using microbial transglutaminase without inactivation. In addition, we reveal the effect of microbial transglutaminase, du
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a047eb820c941e0b80610f1007fb939
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 4, p 412 (2020)
In the present set of experiments, we studied the correlation between the heterocyclic amine (HCA) concentration and the color changes of the chicken breast with or without skin during grilling under open or closed conditions as a function of the app
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b13da91047146949208854378b01020
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 7, p 1547 (2020)
Heterocyclic amines (HCAs) carcinogenicity is known since the 1970′s, but the exact way of their formation is still unclear. During these examinations different body parts (breast filet with and without skin, thigh filet without skin and full wing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85f7ad67dfd343eeaabe93aa5bbdb7f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.