Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Lactuca indica"'
Autor:
Junfeng Hao, Risu Na, Lin Sun, Yushan Jia, Feng Han, Zhihui Fu, Zhijun Wang, Muqier Zhao, Cuiping Gao, Gentu Ge
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 101031- (2023)
Lactuca indica L. cv. Mengzao (LIM), acknowledged as a pivotal “One Root of Medicine and Food”, boasts dual applications in both culinary and medicinal domains. This research delves into the influence of various harvest periods (vegetative, buddi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/715a4ab8657d4c72825a0c22d0df125d
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 101012- (2023)
Lactuca indica L. contains high amounts of flavonoids and phenolic acids. However, there is limited information on the composition of these compounds in different parts of the plant. The present study analyzed the secondary metabolite profiles of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01520bcd451a4e43ac3e0ed2317ec35d
Autor:
Junfeng Hao, Zhijun Wang, Yushan Jia, Lin Sun, Zhihui Fu, Muqier Zhao, Yuyu Li, Ning Yuan, Baiming Cong, Lixing Zhao, Gentu Ge
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
In this study, the ultrasound-assisted extraction (UAE) conditions of flavonoids from Lactuca indica L.cv. Mengzao (LIM) leaves was optimized, and the flavonoids content and their antioxidant potential in different parts were analyzed. The optimal ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1a48b3464984fa6ade1632529c1fa1d
Autor:
Junfeng Hao, Qiang Si, Zhijun Wang, Yushan Jia, Zhihui Fu, Muqier Zhao, Andreas Wilkes, Gentu Ge
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 8, p 3345 (2023)
In this study, the triterpenoids in the leaves of Lactuca indica L.cv. Mengzao (LIM) were extracted via microwave-assisted ethanol extraction, and the optimum extraction conditions for triterpenoids were determined through single-factor experiments a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f0bfa6052bf49c5b939b79a78458dec
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 65 (2022)
Abstract Endophytic bacteria from weed are emerging as valuable alternatives for biochemical pesticides in sustainable agriculture. This study aims to discover the antagonistic effects of some endophytic bacteria isolated from weed (Lactuca indica) a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33fe3919ccc3409e94ba4ff2d03e7124
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.