Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"Lactose Synthetase"'
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 15, Iss 1, Pp 1-13 (2018)
Abstract Background Lactose synthesis rate is an important factor in milk production and quality in mammals. Understanding the lactose synthesis mechanism is crucial for the improvement of milk quantity and quality. However, research on the temporal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afd66b4641874b4085ef59250c9f5a82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition & metabolism, 15:40
Nutrition & Metabolism
Nutrition & Metabolism, Vol 15, Iss 1, Pp 1-13 (2018)
Nutrition & Metabolism
Nutrition & Metabolism, Vol 15, Iss 1, Pp 1-13 (2018)
BACKGROUND: Lactose synthesis rate is an important factor in milk production and quality in mammals. Understanding the lactose synthesis mechanism is crucial for the improvement of milk quantity and quality. However, research on the temporal gene cha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::863fcb0beae0c218bcbb701b874be125
https://repository.publisso.de/resource/frl:6417599
https://repository.publisso.de/resource/frl:6417599
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E Frimawaty, Wasmen Manalu
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 33:271-278
Twenty-four lactating ewes were used to study the effects of superovulation prior to mating on milk and lactose yields during lactation, and the activity of lactose synthetase of the mammary glands at the end of lactation (91 days post-partum). Ten e
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, 95(4), 2165-2169
Journal of Dairy Science 95 (2012) 4
Journal of Dairy Science 95 (2012) 4
Capillary zone electrophoresis of 1,948 Holstein-Friesian cows suggested the presence of an unknown protein variant of α-lactalbumin (α-LA) in the milk of 1 cow. Sequencing genomic DNA of this cow showed a polymorphism in the α-LA gene (LAA)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9ac95cb77dfd803d0a905cd817844c43
https://research.wur.nl/en/publications/short-communication-a-new-bovine-milk-protein-variant-a-lactalbum
https://research.wur.nl/en/publications/short-communication-a-new-bovine-milk-protein-variant-a-lactalbum
Publikováno v:
Biochemical Society Transactions. 20:714-716
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.