Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Lactoculture"'
Autor:
M.N.S. Ferreira, J.M. Borges, J.G. Silva, T.A.O. Sierra, A.N. Xavier, G.G. Silva, R.P. Oliveira, E. F.T.S.F. Cavalcanti, R.A. Mota, J.W. Pinheiro Junior
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 75, Iss 6, Pp 1171-1176 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf301a6927c74326ac714894c30cf061
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 4, Pp 81-85 (2018)
Fermentation is a very complex dynamic process with numerous chemical, physical, and microbiological changes affecting the quality of the finished product. At present, in the industry starter cultures are practically not used, which leads to large lo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce77af9e269d4d0b9622414203fe36f7
Historical information on brucellosis, economic damage, causative agent, tolerance of the causative agent of brucellosis, epizootology, under natural conditions, brucellosis is transmitted to a healthy organism by alimentary route, through water and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2368bb99e25d7a43bc55df3f1652d496
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BIANCHINI, Samy
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFRPEUniversidade Federal Rural de PernambucoUFRPE.
Submitted by (edna.saturno@ufrpe.br) on 2016-11-04T13:34:35Z No. of bitstreams: 1 Samy Bianchini.pdf: 197593 bytes, checksum: 4d8c4b374f72b81d597269947cfc5cb0 (MD5)
Made available in DSpace on 2016-11-04T13:34:35Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Sam
Made available in DSpace on 2016-11-04T13:34:35Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Sam
Externí odkaz:
http://www.tede2.ufrpe.br:8080/tede2/handle/tede2/5857
Autor:
BIANCHINI, Samy
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFRPE
Universidade Federal Rural de Pernambuco (UFRPE)
instacron:UFRPE
Universidade Federal Rural de Pernambuco (UFRPE)
instacron:UFRPE
Submitted by (edna.saturno@ufrpe.br) on 2016-11-04T13:34:35Z No. of bitstreams: 1 Samy Bianchini.pdf: 197593 bytes, checksum: 4d8c4b374f72b81d597269947cfc5cb0 (MD5) Made available in DSpace on 2016-11-04T13:34:35Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Samy Bia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a214478f5bed17a9c4ed06a8b95a624d
http://www.tede2.ufrpe.br:8080/tede2/handle/tede2/5857
http://www.tede2.ufrpe.br:8080/tede2/handle/tede2/5857
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.